Prosize kapsule

Lažnim profilom na Fejsbuku otkrila da muž hoće da je ubije?

Jedna Amerikanka želela je da ocrni svog otuđenog muža lažnim profilom na Fejsbuku, ali je neočekivano saznala mnogo više.

29-godišnja Anđela Volkert otvorila je nalog kao atraktivna tinejdžerka Džesika i stupila u kontakt sa svojim uskoro bivšim mužem Dejvidom (38).

On naravno nije ostao imun na čari lepe 17-godišnjakinje, ali na Anđelino iznenađenje, „Džesika“ mu se toliko dopala da se nije libio sa njom da razmeni neke poruke zabrinjavajućeg i inkriminišućeg sadržaja. Kako prenose mediji, Dejvid je „Džesiki“, između ostalog, rekao da je na auto svoje žene instalirao sistem za praćenje putem GPS-a, priznao je mržnju prema supruzi i želju da ona nestane sa ovog sveta.

„Jednom kad je više ne bude, neću morati da se krijem sa decom… Moći ću da radim šta želim, a da ne brinem hoću li videti svoju porodicu. Trebalo bi da pronađe nekog u svojoj školi. Sigurno ima nekog ko je spreman da je za 10 hiljada dolara siluje otpozadi. Dosta mi je njenih sranja,“ napisao je Dejvid, koji je Džesiki predložio i da pobegne sa njim i njegovom decom u drugu državu.

„Konačno ću biti slobodan, moja deca će moći da odrastaju ne gledajući svu tu mržnju, sve će biti gotovo. Otići ću s klincima u drugu državu, policija neće moći ništa da mi pripiše, i biće sve u redu,“ poručio je muž.

I mada su ove njegove izjave bile dovoljne za pokretanje kaznenog postupka, Volkert se izvukao ubedivši vlasti da je sve vreme znao kako iza lažnog profila stoji njegova žena.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.