Prosize kapsule

TESLA Fighting Championship

“TESLA Fighting Championship” je organizacija koja će postaviti najviše standarde MMA sporta u Srbiji. Na žalost predhodni turniri i nisi bili na nekom značajnijem nivou tako da će ovo biti prvi domaći turnir po najvišim svetskim standardima.

Odlična rasveta i ozvučenje, zvanično otvaranje turnira nalik na najveće japanske organizacije i show kakav do sada nije viđen na domaćoj sceni, za sve ljubitelje ULTIMEJT FAJTA. Inače, ovo će biti i najbolja prilika da se domaći borci prikažu u što boljem svetlu i pokažu zašto MMA uživa toliku popularnost u svetu kao i kod nas. Cene ulaznica su prilagođene domaćem tržištu tako da će svi zaljubljenici u ovaj sport imati mogućnost da uživo pogledaju najbolje domaće borce.

Iron Abs za vas

Planirano je jedanest mečeva od kojih će tri biti polufinala i finale realiti showa “Put ka Vatrenom Ringu”. U cilju približavanja sporta domaćoj publici, snimljen je realiti u kom dvadeset momaka trenira najefikasnije borilačke discipline (box, tai box, rvanje, džudo, grepling…) i na kraju sveke nedelje se bore između sebe. Sistemom eliminacije došlo se do četiri najbolja takmičara koji će odmeriti snage na turniru u nedelju. Pobednik osvaja nagradu za profesionalni ugovor i meč na prestižnoj organizaciji u USA “RING OF FIRE”.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.