Prosize kapsule

“Jesi li čuo klik?” (VIDEO)

Što si stariji, to si konzervativniji, kako prema ozbiljnim pitanjima poput političkih, tako i prema nekim manje ozbiljnim, tehnologiji, na primer. Ipak, Frenk i Rita, iako u dubokoj starosti, nisu se libili da isprobaju web kameru prilikom proslave njegovog 84. rođendana, a rezultat je YouTube klip koji je do sada pogledalo gotovo milion ljudi.

Iako deluje gotovo neverovatno da dvoje staraca rođenih pre nego što je nastala čak i televizija u boji pokušavaju da koriste kompjuter duhoviti snimak s YouTubea oduševio nas je njihovim pokušajima da se fotografišu web kamerom.

Frank slavi svoj 84. rođendan i njegova supruga Rita pokušava da fotografiše njihovo malo slavlje pre gašenja svećica. Frank u rukama drži tortu i oboje strpljivo čekaju ‘klik’, no ništa se ne događa.

„Jesi li čuo klik, Frenk?“, pita Rita dok zbunjeno gleda u kompjuter, a zatim zaključuje da će ih mašinafotografisati kad završi odbrojavanje.

Par ponovno strpljivo čeka s osmesima na licima, no opet ništa od škljocaja koji bi značio da su se fotografisali. Rita zbunjeno prinosi svoje lice kameri i kaže da će ipak morati još da vežbaju dok ne savladaju tajne kompjutera.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.