Prosize kapsule

Dve nastavnice seksualno zlostavljale učenike

 

Posle serije pedofilskih skandala u katoličkoj crkvi, izgleda da su nastavnice sledeće na listi onih koji vole da se petljaju sa maloletnicima. Dve nastavnice iz SAD-a poslednje su u nizu prave epidemije spopadanja učenika koja je zahvatila svet.

Ejmi Kadl, nastavnica iz Alabame, optužena je za seksualno zlostavljanje tri učenika i priznala krivicu za dve optužnice . Osuđena je na 15 godina zatvora, a sudija je odredio da mora da podnese ostavku na poslu i da joj se oduzme dozvola za rad.

Bludna nastavnica takođe će biti registrovana kao seksualni prestupnik.

Ejmi Kadl je, inače,  imala oralni seks sa najmanje dva studenta u svom automobilu. Otkrivena je jer se poverila jednom bivšem radniku u školi.

Drugi slučaj desio se u Južnoj Karolini, gde je učiteljica Ejbi MekEleni odustala od svog posla nakon optužbi za seksualne radnje sa učenikom starim 16 godina.

Slučaj su otkrili roditelji učenika kada su saznali da je lagao da je proveo  noć kod prijatelja. Oni su kasnije pronašli  na stotine SMS poruka između učenika i nepoznatog broja.Kada su pozvali broj, osoba sa druge strane pokušala je da se predstavi kao prodvac, ali nevešto , tako da je otkriveno da su nastavnica i učenik imali aferu.

Dve američke nastavnice tako su se pridružile rastućoj listi žena kojie su otkrivene u seksualnim vezama sa svojim studentima. U maju je bilo je zabeleženo najmanje šest slučajeva seksa između nastavnica i učenika, pa čak i seksualnih aktivnosti sa jednim ili više učenika .

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Dve nastavnice seksualno zlostavljale učenike

Ostavite komentar