Prosize kapsule

Najzabavnija rajder lista ikada!

Grupa Foo Fighters organizatorima svoje turneje je ispostavila rajder listu u vidu slikovnice sa zagonetkama.Voleli bismo da gosutuju kod nas i na sličan način izmaltretiraju ovdašnje nadobudne organizatore koncerata.

Bend kreće na turneju po SAD i Evropi krajem avgusta, a umesto “hladnog” spiska svojih zahteva, rajder listu su pretvorili u slikovnicu.

Na 52 strane nalaze se duhoviti recepti, zagonetke, bojanke i druge “mozgalice” koje će organizatorima objasniti šta “Fajterse” mora da čeka u bekstejdžu i garderobi.

U komičnom rajderu, Dejv Grol i ekipa traže i DVD kopiju poznatog “ženskog” romantičnog filma “Beležnica”, i ističu da ne žele govedinu osim ukoliko su je organizatori sami ulovili i zaklali.

“Takođe, svi sosevi i začini moraju biti neotpakovani. Zaista ne želimo poslednjih centimetar senfa koji Alis Kuper nije stigao da pojede kada je gostovao”.

U knjižici ćete saznati i da članovi benda “ciče kao šestogodišnje devojčice” ako ih dočekaju kockice leda prave veličine i oblika, obojićete gitaristu Peta Smira i otkrićete da njemu treba samo sveže voće i povrće, a iz osmosmerke ćete uklanjanjem reči kao što su “loša testenina”, “jeftina gazirana pića” i sličnih saznati da nikako ne smete da zaboravite slaninu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar