Prosize kapsule

Razneo sebi prst zbog bradavice

Ako ne možeš da rešiš problem, raznesi ga puškom! Šon Marfi (38) je uradio upravo to-razneo je sačmarom sopstveni prst jer ga frustrirala bradavica koju je imao.

On je na više načina pokušao da se reši ružne izrasline na svom srednjem prstu, koju ima već pet godina. Nakon više neuspešnih tretmana raznim kremama i u strahu da će doživotno imatu bradavicu, uzeo je Beretu i pucao u prst.

„Bradavica je bila veličine nokta na palcu. Bio sam kod doktora i pokušao dosta toga da je se rešim, ali prosto nije htela da spadne. Kad sam pucao u nju, nisam očekivao da izgubim ceo prst, ali nažalost ništa nije ostalo od njega, pa ga je nemoguće prišiti. Više nemam bradavicu, ali nemam ni prst“, rekao je Šon i dodao da je ovo iskustvo bilo vrlo bolno.

Marfi je optužen za posedovanje oružja bez dozvole, a na suđenju je izjavio da je oružje pronašao u žbunu tri meseca ranije. Policija je otkrila da je puška ukradena 2009. godine u jednoj pljački, ali je Marfi tvrdio da nema veze sa tim događajem.

„Ovo je jedan od najneobičnijih slučajeva. Gospodin Marfi je bio žrtva sopstvene gluposti“, rekao je njegov advokat, a sudija ga je juče oslobodio, jer se sažalio na njega.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.