Prosize kapsule

Američki komičari ismevali Srbiju zbog Ejmi Vajnhaus (VIDEO)

Američka komičarka Čelsi Hendler iskoristila je svoju emisiju da, govoreći o koncertu Ejmi Vajnhaus, kritikuje srpsku publiku i ministra odbrane Dragana Šutanovca. Hendlerova i njeni gosti Srbiju su nazvali genocidnom zemljom i iščuđavali se nad činjenicom da srpski ministar ima profil na Fejsbuku.

Osim što je Dragana Šutanovca nazvala “boljševikom”, Čelsi Hendler izrazila je čuđenje i što Srbi imaju Fejsbuk i što im je uopšte dozvoljeno da posećuju koncerte.

“Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga”, ironično je rekao jedan od gostujućih komičara u studiju, u želji da pokaže znanje o istoriji ratova na Balkanu, ali sve što je uspeo je-da iznese pogrešne informacije.

Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Ejmi odabrala Beograd za početak svoje evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je ona možda mislila da ide u Kazahstan.

Iako je Ejmi bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju. Format emisije je takav da pored nje u studiju gostuje još tri komičara koji sede za okruglim stolom i komentarišu slavne ličnosti i političare. Emisija “Chelsea Lately” emituje se na televiziji “E!” od 2007. godine.

Čelzi Hendler posebno se pozabavila Draganom Šutanovcem, koji je svoje razočarenje izrazio na svoj Fejsbuk profilu, rekavši da je koncert bio „sramota i razočarenje”.

“Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje”, odbrusila je komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Fejsbuk stranicu. Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Hendlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime. Kolega komičar u studiju upitao je da li je Dragan Šutanovac “onaj tip koji je prebio Rokija”, na šta je drugi komičar odgovorio da jeste.

Kontroverznu i, slobodni smo da kažemo, sramnu emisiju pogledajte ovde.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

8 komentara na “Američki komičari ismevali Srbiju zbog Ejmi Vajnhaus (VIDEO)

  1. Treba li uopste komentarisati americki mozak?! Pa pogledajte im samo te debilne crte lica! 😀 😀 😀

  2. Genocidan narod…pa oni pola sveta pobise,i nikom nista,ali su,debili i degenerici,verovatno VRLO neupuceni u ono sto im drzava radi!!! Sramno,tuzno i jadno… Uostalom nije bitno STA kaze,vec KO kaze !!!

  3. Pingback: Hakovan sajt Čelsi Hendler? | Muški magazin - M@N!

  4. Pingback: Čelsi Hendler od Srba dobila čokoladni penis | Muški magazin - M@N!

  5. Pingback: Čelsi Hendler izvređala srpsku novinarku | Muški magazin - M@N!