Prosize kapsule

Kako izgleda kada Šon Koneri “izriba” Stiva Džobsa

Kako izgleda kada smorite Džejms Bonda pa odluči da vas „oduva”? To su na svojoj koži osetili kompanija Apple i njen vlasnik Stiv Džobs. Pogledajte šta im je Šon Koneri odgovorio na njihove uporna ubeđivanja da snimi reklamu za njih.

Legendarni škotski glumac i “Bond nad Bondovima” Šon Koneri, godinama je odbijao ponude kompanije Apple da snimi reklamu za njih, a tek nedavno je na Internet procurelo pismo kojim odbija tadašnjeg direktora kompanije Stiva Džobsa.

Pismo koje je u celosti objavljeno na Twitteru je iz 1998. godine.

“Gospodine Džobs,
Ovo ću Vam reći poslednji put. Razumete engleski, zar ne? Neću prodati svoju dušu kompaniji Apple, niti bilo kojoj drugoj. Ne interesuje me ‘menjanje sveta’ koje Vi spominjete. Vi nemate ništa što meni treba i što želim. Vi ste prodavac kompjutera, a ja sam je*eni Džejms Bond”, napisao je glumac.

” Bond” dalje dodaje da ne vidi “brži način unuštavanja karijere od pojavljivanja u jednoj od njihovih reklama”, i moli Džobsa da ga više ne kontaktira.

Sve ovo, međutim, nije istina. Ispostavilo se, naime, da je reč o lažnom pismu koje je postalo viralno i raširilo se po celom internetu. A baš je bila dobra vest…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Kako izgleda kada Šon Koneri “izriba” Stiva Džobsa

    • Šta bismo mi bez naših čitalaca…:-) Urađen je \”breaking update\” 🙂