Prosize kapsule

Čelsi Hendler od Srba dobila čokoladni penis

Američka komičarka dobila je od Srba iz dijaspore ni manje ni više nego-čokoladni penis!

Nekoliko duhovitih Srba iz dijaspore odlučilo je da odgovori komičarki Čelsi Hendler, koja je nedavno u svojoj emisiji izvređala srpski narod, pa su joj poslali čokoladni kolač u obliku penisa.

Na kolaču je posalo „Handle This!”, a komičarka je kolač fotografisala i sliku postavila na svoj Twitter profil uz komentar „Hvala vam, fanovi!”

Na njenu emisiju reagovao je i srpski ambasador u SAD Vladimir Petrović. On je zatražio je od američke mreže NBS Universal da preduzme mere povodom kleveta koje je američka komičarka Čelsi Hendler iznela protiv Srbije i njenih građana.

Hendlerova je u emisiji “Chelsea Lately” na kanalu E! koji je deo mreže NBC Universal ocenila da je Srbija sramota od zemlje, i istovremeno izrazila čuđenje što je Srbima dozvoljeno da idu na koncerte.

Čelsi Hendler, uvredila celu naciju

“Želeo bih da razgovaram sa vama u vezi ovog incidenta kao i o korektivnim merama koje bi NBC Universal i kanal E! bili spremni da preduzmu”, naveo je ambasador u pismu upućenom predstavnici NBC Universal Boni Hamer.

U pismu upućenom u ime Vlade Srbije, Petrović je preneo da je vlada u Beogradu razočarana zbog “potcenjivačkih primedbi” iznetih u programu “Chelsea Lately”.

Ambasador Srbije i predsednik SAD Barak Obama

“Apelujemo da Hendlerova i njeni producenti ponovo pogledaju njen spisak ‘tema koje su prešle granicu’ i da komičarka razmisli o stvarima koje su joj bliske, kao što je jednakost. Njen superiorni ton i izjave su u suprotnosti sa njenim časnim nastojanjem za ostvarivanje istinske jednakosti – između pojedinaca, zajednica i naroda”, naveo je Petrović.

Dodao je da je nejasno kako Hendlerova može izneti tvrdnju da je Srbija razočaranje od zemlje, pa čak i u šali. Petrović je ukazao da će Hendlerova verovatno biti iznenađena kad čuje da je Srbija demokratska zemlja, da narod Srbije uživa velike slobode, a da je Beograd poznat širom Evrope kao grad sa najživljim noćnim životom na celom kontinentu.

“Iako razumemo koncept kasnovečernjih humorističkih emisija i cenimo poseban dar Čelsi Hendler da pronađe zabavu u svakodnevnom životu, jako se protivimo emisiji u kojoj je prešla granicu i sa ismevanja pojedinca prešla na ismevanje cele nacije. Smatramo da je to bilo neprikladno i bezukusno. Jednostavan – loš humor”, istakao je ambasador.

On je podsetio da mnogi oglašivači sa NBC mreže uspešno posluju u Srbiji, a među njima su Microsoft, Philip Morris, Coca-Cola, Panasonic, U.S. Steel, Merrill Lynch, i Bank of America.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Čelsi Hendler od Srba dobila čokoladni penis

  1. A to ona sto je do mesta dosla preko pornica?ahahahhahaha smejanje!!