Prosize kapsule

Vojnici buljenjem terali rode sa aerodroma

Austrijski vojnici dobili su neobičan zadatak-da rasteraju rode sa aerodroma tako što će da zure u njih. Supermenov rendgenski pogled prva je asocijacija koja nam pada na pamet.

Nakon što su rode zaposele aerodrom u Zeltvegu pred sam početak aeromitinga, vojnici su od svojih pretpostavljenih dobili naređenje da rasteraju ptice.

Hrana kojom su organizatori mitinga ranije pokušali da ih namame na suprotnu stranu nije “uradila posao”, pucanje iz oružja nije bilo opcija, tako da su vojnici dobili naređenje da rasteraju rode tako što će zuriti u njih.

“Trupe su pažljivo pratile kretanje roda i kada su otkrile mesto gde se hrane, stupile su u kontakt pogledom”, rekao je lokalni predstavnik organizacije za zaštitu životne sredine Zigfrid Princ.

U operaciji “pogled”, u kojoj su vojnici jednostavno “buljili” u ptice i koja je nakon pet sati urodila plodom, učestvovala su 24 vojnika.

Cenimo da bi posle pet sati ptice odletele i bez da neko bulji u njih, a možda su se zaista postidele pa su otišle. Iskreno, mi sumnjamo u ovu vest. A vi?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.