Prosize kapsule

Seksi policajke na plažama u Meksiku

Meksikanci na plažama u Akapulku zapošljavaju gomilu atraktivnih devojaka-policajki. Ne znamo da li ovim postupkom žele da održe red i mir, ali nam se čini da će pre izazvati nerede i napetost među kupačima, naročito muškim delom.

Plaže Gverera, meksičke države poznate po letovalištima, uskoro će biti obogaćene atraktivnim devojkama koje će raditi za turističku policiju.

Lepotice, starosti od 18 do 35 godina radiće u bliskoj saradnji sa federalnom policijom, uglavnom u hotelima u Akapulku na pružanju bezbednosti stranim turistima.

“Pored privlačnog spoljašnjeg izgleda, devojke će morati da imaju najmanje srednju školu i da govore strane jezike”, objašnjava ministar za javnu bezbednost, Ramon Almonte Borha. On dodaje da će se za “seksi” policajke raditi specijalne uniforme, koje će biti prepoznatljive poput londonskih “bobija”.

Vlada je donela ovu odluku kako bi se povećao broj stranih turista, budući da turizam predstavlja treći izvor prihoda ove zemlje, posle izvoza nafte i novčanih transfera meksičkih imigranata.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.