Prosize kapsule

Izbeljivanje anusa

Mia K. iz Pančeva

Zdravo.

Čula sam nedavno da je valjda neki hit u svetu izbeljivanje anusa. Mislim, nije mi jasno šta je sad to i kome je potrebno… Ja se uredno brijem i depiliram, pedikiram i manikiram, uvećala sam i grudi, ali se sve nešto plašim da možda momci ne pomisle da sam ljankase ili neka prljavuša ako i to ne uradim? Pomozite..

Mia

Draga Mia,

Sudeći po gore navedenim podacima ( pedikir, manikir, silikonski obim grudi i sl…) dolazim do zaključka da si jedna od onih iznadprosečnih lepotica koje šetaju našim gradom a koje pritom veliki deo vremena i para potroše na izgled, što me opet dovodi do konkluzije (zaključka Mia – prim. aut.) da imaš više vremena nego prosečna devojka tvojih godina pošto sve gore navedene institucuje (pedikir, manikir, silikonski obim grudi i sl…) uredno posećuješ. Znači nisi na primer pekarka ili ključarka ženskog zatvora, ne radiš na građevini u smenama a ni ratarstvo nije tvoj fah. Opet, sigurno je da zbog gore navedenog ( pedikir, manikir, silikonski obim grudi i sl…) i čestih poseta inim institucijama, imaš pored vremena, i  novca više od prosečne lepotice koja šeta ovim gradom, što me ponovo dovodi do konkluzije da: 1. ili radiš vremenski kratko – (skraćeno radno vreme kako ga je Kardelj* definisao (nadam se da nisi invalid)) a da je taj rad pri tome dobro plaćen, ili: 2. da ti tata daje pare a ti ih nemilice trošiš u institucijama gore navedenim.

E sad ako ti tata daje pare prekini da čitaš tekst (jer ti izbeljivanje anusa treba ko piletu sise…).

Ukoliko ti tata ne daje pare a ti imaš kratko radno vreme i dobro plaćen posao nastavi sa čitanjem i idi na tačku 3:

  1. Ukoliko posao sa skraćenim radnim vremenom obavljaš sedeći Mia prekini sa čitanjem jer ti izbeljivanje anusa ne treba, ali, ukoliko posao obavljaš ležeći, klečeći, ili naslonjena na kolena i ruke na nekom krevetu, drvenoj podlozi behatonu ili haubi idi na tačku 4.
  2. Ukoliko si kol gerla ili porno diva nastavi sa čitanjem , ukoliko nisi shvatila sve napred napisano vrati se na tačku 1.

Dakle Mia došli smo do tačke 4. i do toga da radiš kratko, zarađuješ dobro i ponekad voliš kameru! E sad, u ovom slučaju POTREBNO je osim posete navedenim institucijama ( pedikir, manikir, silikonski obim grudi i sl…)  i izbeljivanje anusa. Zašto? Zato što mušterija hoće anal kao na filmu, a opšte je poznato da genitalije kod žena tamne tokom godina. Kao vinogradarska breskva! Dal bi ti htela onu purpurnu, lepu breskvicu ili neku pocrnelu sa dna korpe? Razumeš? Izbeljavanje anala vrši se preparatima u kojima je osnovna supstanca metilparaben a koji se poput krema ili gelova pakuju u tube. Krema se nanosi oko anusa, kao kad bi – ne daj Bože – imala šulj i vrlo je učinkovita, jer već nakon nedelju dana anus postaje rozikast. Moraš biti izuzetno obazriva prilikom nanošenja da ti cela tuba ne sklizne u „devetku“ kao što se desilo Ž.M. iz Požarevca krajem prošle godine (ona je naime preterala sa podmazivanjem anusa jer je htela da ide na novogodišnji maskenbal obučena u belog zeku pa joj je to rozikasto dole trebalo što jače boje). Krem se mora naneti na sveže izdepiliranu osnovu (to ti je valjda jasno – ne može da se nanosi na šumu striborovu ili na „dilindare“ – kako bi za pubične malje izuzetno lepo rekli u moravsko-đetinjskom kraju) ali to tebi koliko smo zaključili i nije neki problem… Dakle udri i do potpunog izbeljenja ne staj!

Tvoja i svačija,

dr Olja

*Edvard Kardelj – Krištof, Bevc (1910-1979.) bio je jugoslovenski i slovenački političar, jedan od najistaknutijih rukovodilaca jugoslovenskog revolucionarnog pokreta, učesnik narodnooslobodilačke borbe, član predsedništva CK SKJ i Predsedništva SFRJ, general-pukovnik JNA u rezervi, junak socijalističkog rada i narodni heroj.

©MuskiMagazin.com


Slični tekstovi

6 komentara na “Izbeljivanje anusa

  1. Poštovana Dr olja zovem se Radenko i živim u Krnulama. Imam na neku način seksualni problem. Svaki put kada imam sex sa ženom u senjaku komšija nas gleda. To mi smeta a moja Ljubinka to voli a kada primeti komšiju insistira da joj u dupe znate već šta. Šta da radim? U čemu je problem?

  2. Postovani Radenko iz Krnula. Ono sto se dalo zakljuciti iz vaseg pitanja je sledece: vas komsija jebe vasu zenu ali mu se ocigledno gadi da je jebe u dupe, verovatno je to posledica traume iz mladosti.

  3. Gospodjo olja, da li biste mogli da mi kazete nesto vise o takozvanom obrezivanju muskog polnog organa, da li je to zdravo? Da li to poboljsava seksualni odnos?

  4. Pingback: Tajlanđani promovisali preparat za izbeljivanje vagine | Muški magazin - M@N!

  5. Gospodjo Olja,

    Pitao bih Vas nesto. Mlad sam i neiskusan i jos uvek ne znam kako uociti da je devojka zainteresovana za mene? Tj. da zeli da bude sa mnom ili da ima seksualni odnos sa mnom? Mozete li mi nekako pomoci oko toga ?