Prosize kapsule

Šta kad ti devojka prvi put dolazi “na gajbu”?

Ok, nekako si uspeo da prikriješ svoju pravu, iskvarenu prirodu i podle namere i tokom inicijalnog perioda zabavljanja uspeo da je ubediš da si fin i kulturan momak. Progutala je to i najzad si uspeo da izdejstvuješ da dođe kod tebe, „da gledate film“.

Ti si siguran da znaš šta to znači, ali budi siguran da ona baš i ne misli isto što i ti; dok je tebi u glavi silovito drpanje još u liftu, koje kulminira žestokim seksom po celom stanu, u njenoj glavi je sve to znatno postupniji, mirniji i logičniji sled događaja.

Ne, ona ne dolazi sa čvrstom idejom da ćete se kresnuti, već sa mišlju da bi to možda moglo da se desi ako se poklope atmosfera, zvezde i šiške Đorđa Davida. Dakle, ne stojiš baš najbolje i uvek imaj u vidu da za žene „gledanje filma“ najčešće ne znači celonoćni divlji seks i mahnito spajanje vaših oznojenih tela, kao što ti zamišljaš, već upravo to-gledanje filma. Bar na početku večeri.

 Šta ti je činiti?

 1. Sredi stan!

"Kreativni haos" i neće biti baš kreativan izgovor

Možda su tebi čarape na lusteru i pet kubika smeća iza kreveta prihvatljiv životni koncept, ali veruj nam, čist i uredan stan povećava ti šanse da ostvariš cilj bar za 30 procenata. Znamo da će ti to teško pasti ako inače nisi uredan tip, ali stisni zube i uradi to. Vredeće. To je nešto poput onoga kada se devojke oduševe kada vide da znamo sa decom; ne znamo zašto je to tako, ali je tako. Ne pitaj ništa dalje.

 2. Pripremi romantičnu komediju!

Romantične komedije. Zaista deluju

Dakle, NE romantičan film, jer oni često umeju da budu tužni, a to ti može sjebati celu koncepciju. Jer, da se ne lažemo, teško ćeš uspeti da povališ curu koja rida nad zlom ljubavnom sudbinom neke holivudske fukse. Možeš samo da joj poslužiš kao rame za plakanje i eventualno izmamiš neki mlak poljubac. Cilj ti je da ostane da prespava at your place, po prvi put. Stoga, obavezno nađi dobru romantičnu komediju. Može Adam Sendler ili Džerard Batler, a Hju Grant je idealan. On ima taj britanski šmek o koji i ti možeš da se ogrebeš ako si iole pametan.

 3. Pripremi večeru!

Dovoljno će biti da večera bude-pristojna

Ma koliko sumanuto zvučalo, devojke se lože na momke koji umeju da kuvaju. E, sad, problem može nastati ukoliko si duduk koji ne ume ni kajganu da spremi, ali o tom potom. Ukoliko imaš kakvo-takvo kulinarsko umeće, potrudi se i napravi jednu lepu laganu večeru, uz obavezno vino. Vino ćeš, naravno, birati u zavisnosti od hrane, a osnovi enologije kažu da uz lagana jela ide belo, dok se crno vino služi uz teža jela. Dakle, nemoj da skuvaš bakrač pasulja, već pripremi nešto lagano poput grilovanog povrća ili pečenih pečuraka, sa belim mesom, recimo. Ipak, ukoliko spadaš u kategoriju pomenutih duduka, uvek možeš improvizovati i pripremiti voćnu salatu koja takođe lepo „ide“ sa belim vinom. Suština kod pripreme večere zapravo nije sama večera već utisak koji želiš da ostaviš. A, veruj nam, ovo može poprilično da impresionira ženku koju si „priveo“ u svoje gnezdo.

4. Atmosfera!

 

Dobra atmosfera-pola posla

Iako se čini previše klišeiziranim, dobra atmosfera tokom večere uvek upali. Uz večericu slobodno zapali nekoliko mirišljavih sveća i pusti neku relaksirajuću muziku. Izbegavaj Barry Whitea, on čini tvoje namere suviše providnim. Radije uzmi neku ambijentalnu muziku ili chill out remikse Depeche Modea.  

5. Ne žuri!

Tiha voda breg roni

Ne požuruj stvari. Dozvoli joj da se opusti i posveti joj pažnju, ali nemoj da je „daviš“. Pusti da se stvari spontano odvijaju. Navaljivanjem ništa nećeš postići, naprotiv, možeš samo da razbiješ senzualnu, opuštenu atmosferu koju si napravio i učiniš da se ona oseti neprijatno. Ponašaj se prirodno, komentariši film, ćaskaj sa njom potpuno opušteno, bez presije. Kada bude želela da se upusti u „konkretne stvari“, daće ti znak. Žene su često mnogo odlučnije od muškaraca u takvim trenucima.

6. Kondomi!

Dobro se pripremi, za svaki slučaj

Ovo je klizav teren. Pod pretpostavkom da si sve prethodno dobro uradio i da ste došli do trenutka kada je odeća već na podu, a vi se mazite sve strasnije, u jednom trenutku moraćeš da se pobrineš i da zaštitiš nju i sebe. E, sad, situacija podseća na Tamni vilajet; u prevodu, šta god da uradiš, ona će ti bar podsvesno zameriti. Ako izvučeš kondome iz nekog šteka, pomisliće „Evo, spremao se za to, nameravao je da me povali!“, a ako ih ne budeš imao, ispašćeš nespremni papan i šonja koji ne ume da isplanira osnovne stvari. Mi ti preporučujemo ovu prvu varijantu. Ako moraš da biraš između spremnog ljubavnika i nespremnog šonje, svakako je bolje da budeš spremni ljubavnik.

7. Šta ujutru?

Final touch: dobra, jaka kafa

Potrudi se da probudiš bar malo pre nje. Neće joj biti prijatno ako se probudi u manje-više još nepoznatom stanu, pa mora da se smara dok ti spavaš pravedničkim snom velikog ljubavnika. Ukoliko znaš šta voli, baci džezvu na ringlu i iznenadi je kafom, čajem ili nekim sličnim jutarnjim napitkom. Kao što je slučaj i sa večerom, ni kafa nije sama sebi cilj; važan je ritual njenog ispijanja. Trudi se da ne pričaš previše o dešavanjima od protekle noći, naročito ne u fazonu: „Kako ti je bilo?“. Jer, ako si ispratio sve potrebne korake i na kraju ih krunisao dobrim seksom, budi siguran da joj je bilo odlično, te nema potreba da zapitkuješ k’o neka alapača.

Ovo su ukratko najvažniji saveti za prvi dolazak partnerke na tvoju gajbu. Deo sa seksom smo namerno preskočili jer se uzdamo u tvoje veštine i iskustvo, a možeš ih obogatiti i čitanjem zasebnih tekstova koje o tome možeš naći u M@n magazinu. I javi kako je prošlo!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Šta kad ti devojka prvi put dolazi “na gajbu”?

  1. A najace je ono sa "bakracem pasulja" i "siske Djordja Davida"..xD

  2. Izuzetno! To su istinski osnovne stvari koje često muškarci ne znaju. Imam utisak kao da je žena napisala tekst. 🙂