Prosize kapsule

Napadnut Rupert Mardok, odbranila ga žena (VIDEO)

Medijski magnat Rupert Mardok napadnut je tokom ispitivanja pred komisijom britanskog parlamenta, a u zaštitu je, brže od telohranitelja, skočila njegova supruga Vendi Deng.

Crnokosa Vendi, treća supruga Ruperta Mardoka, sa kojom ima dve ćerke, reagovala je brže od telohranitelja i munjevitim pokretom napadaču izbila tanjir sa penom za brijanje i opalila mu šamar.

Vendi je u sekundu skočila sa stolice u redu iza supruga i izbila napadaču tanjir iz ruke pravo u lice. Vendi je u gužvi završila na podu, ali se brzo pridigla. Komičar Džonatan Mej Bovls, koji je izveo napad, pre napada je uzviknuo da je Mardok pohlepni milijarder, a ostavio je i nekoliko poruka na svom „tviter“ profilu.

Junaštvo Mardokove supruge naišlo je na oduševljenje sunarodnika u Kini, gde je dobila epitet heroja.

„Kada se ženiš, oženi se Kineskinjom. Ako si u opasnosti, ona će munjevito reagovati“, samo je jedan od komentara na društvenim sajtovima.

Vendi Deng, kung-fu supruga

Vendi je rođena u Kini, diplomirala je na Jejlu i zbog nje se Mardok razveo od druge supruge Ane-Marije Torv. Vendi je inače ćerka vlasnika jedne manje fabrike. Upoznala je Mardoka 1998, kada je radila kao prevodilac. Godinu dana kasnije su se venčali. Kao mlada je igrala odbojku i obožava jogu.

Optužen napadač

Londonska policija podigla je optužnicu protiv Džonatana Mej Bovlsa (26), koji je pokušao da penom za brijanje pogodi Mardoka tokom saslušanja pred komisijom Parlamenta u vezi sa aferom prisluškivanja telefona. Napadač je optužen za ponašanje kojim se na javnom mestu maltretiraju ljudi, a na osnovu zakona o javnom redu. On će 29. jula biti izveden pred sud u Vestminsteru.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar