Prosize kapsule

Ejmi Vajnhaus nije umrla od droge?

Novi obrt u slučaju smrti britanske pevačice. Policija koja istražuje smrt britanske pevačice saopštila da u kući Ejmi Vajnhaus nisu pronađeni tragovi narkotika. Pevačicu veče pre nego što će preminuti pregledao tim lekara.

Novi detalji policijske istrage povodom smrti mlade britanske pevačice pokazuju da je Ejmi Vajnhaus bila mrtva nekoliko sati pre nego što je anonimna ženska osoba, najverovatnije njena komšinica, pozvala Hitnu pomoć, kao i da u njenom domu nisu pronađeni nikakvi narkotici.

Ejmi Vajnhaus je poslednji put razgovarala sa svojim obezbeđenjem u deset sati ujutru u subotu, a šest sati kasnije je pronađena mrtva. Lekari Hitne pomoći kažu da je, kada su došli u njenu kuću u Kamdenu, bila mrtva već “nekoliko sati”.

Policija na licu mesta nije pronašla narkotike, ali je došla do saznanja da ju je u petak uveče posetio tim lekara iz obližnje klinike koji ju je detaljno pregledao i rekao da je “sve OK”.

“Ejmino zdravlje je bilo ozbiljno narušeno i često je odlazila na preglede ili bi joj lekari dolazili kući i pregledali je”, rekao je neimenovani izvor “Sanu”. “Dugogodišnje konzumiranje droge i alkohola su je ostavili veoma krhkom i često je imala problema sa plućima”, dodaje izvor i kaže da je “lekar te večeri bio zadovoljan njenim zdravstvenim stanjem”.

Prošlo je tek nekoliko sati pre nego što je pronađena mrtva u subotu popodne. Ejmina porodica tvrdi da je priča koju su mediji objavili, da je preminula od koktela droga, potpuna besmislica.

“Navodi da je kupila kokain, ketamin i ekstazi su potpuna besmislica”, piše u saopštenju porodice Vajnhaus. “Mi smo izgubili našu Ejmi, predivnu ćerku, sestru, rođaku…”.

Uzrok smrti će biti poznat nakon obdukcije i toksikoloških analiza.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.