Prosize kapsule

Erotski scenario-začin za dobar seks


Prva i osnovna stvar u vezi, pa samim tim i seksu, ukoliko želimo da i jedno i drugo potraje, je-razbijanje rutine i ustaljenih navika. Ma koliko i veza i seks bili dobri, osveženje i iskakanje iz dnevne rutine je poželjno, pa čak i neophodno. Jer, dobar obrok, ma koliko bio dobar, kad-tad će dosaditi ako ga ne obogatimo i začinimo različitim začinima.

Sexy role playing, odnosno, erotski scenario, podrazumeva uloge koje partneri igraju bilo u sklopu predigre ili samog seksualnog čina (ili i jedno i drugo), a koje mogu da budu odraz seksualnih fantazija jednog ili drugog partnera ili čak i neke zajedničke.

Zašto?

Uživljavanje u uloge može biti izuzetno stimulativno jer predstavlja neku vrstu zabranjenog voća, ulazak u karakter i ponašanje koji su nam u svakodnevnom životu strani, a koji nam u spavaćoj sobi mogu biti dostupni makar na kratko. Pritom, lakše ćemo iskazati svoje fantazije na ovaj način nego čak i u najintimnijem i najotovrenijem razgovoru jer sve shvatamo kao igru, što role playing i jeste. Takođe, tokom erotskog scenarija mogu se izmeniti odnosi nadređenosti i podređenosti, a da partnerima to ne bude čudno.

Fatalna ženka, jedna od čestih muških fantazija

Kako?

Pustite mašti na volju. Da li ćete biti kamiondžija koji traži flašu vode za prokuvali hladnjak ili preljubnik koji je došao da sa drugom ženom prevari svoju, to je sve stvar vaše inventivnosti i toga koliko daleko ste spremni da idete. Za početak je najbolje da upotrebite neki od laganijih klišea, kako ne bi došlo do toga da se neki od partnera oseti nelagodno.

Mogući scenariji:

  1. On je nezadovoljni muž, a ona fatalna prostitutka od koje on traži ono što mu nedostaje u bračnoj postelji;
  2. On je nasilni provalnik koji upada u stan usamljene žene čiji je muž na putu. Silovanje i grub seks ubrajaju se u najčešće seksualne fantazije žena, tako da je ovaj scenario idealan u takvim slučajevima;
  3. Ona je tajnovita žena koja ima skrivene seksualne sklonosti koje se graniče sa sado-mazohizmom. On je naivni muškarac koji misli da drži konce u rukama sve dok ga ona lukavo ne veže za krevet. Onda počinje zabava. Ovaj scenario je pogodan ako želite da isprobate neke nove seksualne meandre, ali se stidite ili još niste spremni da o tome otvoreno razgovarate.

Sadomazohizam, tabu tema

Ovo su samo neki predlozi, a mogućnosti su neograničene i zavise samo od mašte partnera. Ono što treba imati u vidu je da se najbolji scenariji dešavaju spontano, ali je za većinu njih ipak potrebna prethodna priprema (ambijent, eventualno garderoba i slično; nikakav maskembal, naravno, samo ono što uloge zahtevaju).

Erotski scenario, sve u svemu, predstavlja dobro osveženje za sve parove koji su probali najveći deo onih uobičajenih seks igrica i koji žele da naprave korak dalje. Ovo je samo jedan od načina da obogatite seksualni život i mentalno  se oslobodite određenih barikada, a verovatno postignete i viši stepen međusobne otvorenosti i poverenja. Malo li je od nečega što se uobičajeno smatra seksualnom ekstravagancijom?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Erotski scenario-začin za dobar seks

  1. Pingback: Erotski scenario-začin za dobar seks | My Blog

Ostavite komentar