Prosize kapsule

Džejson Momoa – novi Konan Varvarin

amex platinum card cash advance

Da biste postali čuveni Konan Varvarin neophodno je ili da budete rođeni kao Arnold Švarceneger, ili da se oderete od krvavog šestonedeljnog treninga kojim ćete svoje već natprosečno telo  učiniti dostojnim nosiocem lika i dela uloge kojoj je život pre vas podario jedan i jedini pravi Konan Varvarin, a njegovo ime je Arnold.

Džejms Momoa, tridesetjednogodišnji glumac, poznat po ostvarenju u seriji “Igra Tronova”, gde je već glumio „ratnika“ novi je Konan. Njegova interpretacija kultnog lika iz

1980. godine dočekaće nas u bioskopima sledeće godine, a evo šta je sve mladi Momoa morao da uradi da bi opravdao ukazano poverenje. Za početak, da zaboravi na normalan život.

Kombinacija specijalne ishrane i redovnih svakodnevnih treninga učinila je da Momoa za samo šest nedelja nabaci deset kilograma čistih mišića. Kada se u obzir uzme Džejmsova visina od skoro dva metra, rezultat je vredan divljenja.

– Svakodnevno smo mačevali po dva sata, onda smo pravili kratku pauzu, jeli smo kuvanu piletinu, dva sata sam dizao tegove i radio kardio trening. Posle toga jedino što sam mogao da radim jeste da odem kući i spavam – rekao je Momoa. Kada je reč o ishrani, Momoa je tokom svog intenzivnog bodibilding treninga jeo isključivo pileće grudi i kikiriki puter koji su mu obezbeđivali energiju za iscrpljujuća snimanja i sprečavali gubitak mišićne mase.

Po završetku snimanja, lišen tereta Konanove slave, Momoa je „zapucao“ za Italiju gde se lečio isključivo Ginisom i picom. Ovo je bio jedan od najtežih izazova za mladog glumca koji se već jednom gojio za ulogu u filmu, i to baš za „Igru tronova“, ali tada su producenti od njega zahtevali samo da se ugoji, ne i da se nabilduje.

Momoa, poreklom sa Havaja, Konana ne vidi kao heroja, već kao anti-heroja, običnog čoveka neobične snage koji jednostavno čini herojska dela gde god se nađe. Govoreći o liku buy generic viagra‎ koji je tumačio u filmu, Džejson Momoa je istakao da mu je u uživljavanju u ulogu Konana mnogo pomogla herojska crta večitog borca koju poseduje u svom karakteru, ali  i činjenica da je otac. „Svako ko je otac zna šta znači – živeti i umreti za nekoga“, kaže Momoa.

Na pitanje novinara ko mu se više dopada – Xena ratnica ili Crvena Sonja, Momoa je šaljivo odgovorio: „Snašao bih se sa obe“.

Arnold svakako bi, a tebi Momoa držimo palčeve, mada nije lak zadatak ispuniti mokasine i kožne gaćice prvoga Konana. Srećno!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.