Prosize kapsule

Nole naterao Džeja Lenoa i Kejti Holms da igraju kolo (VIDEO)

Novak Đoković gostovao je kod popularnog Džeja Lenoa i tu priliku je iskoristio da natera voditelja i goste, među kojima je bila i glumica Kejti Holms, da zaigraju srpsko kolo!

Tokom emisije, prvi teniser sveta i voditelj dotakli su se brojnih tema, između ostalog i Đokovićeve konzumacije vimbldonske trave sa centralnog terena. Leno ga je pitao zašto je to učinio.

“Bilo je tu nečeg… nečeg što ne mogu da objasnim”, rekao je Đoković.

“Znam da muzički bendovi često koriste travu, ali ovo je ipak nešto drugačije”, uzvratio je Leno.

“U mojim snovima trava je bila daleko ukusnija, slađa. A u stvarnosti, sa svim onim znojem, mojim, protivnikovim… nije bilo baš sjajno. Ali, nekako je sve ipak delovalo prirodno”, rekao je nasmejani Đoković.

Leno je takođe konstatovao da Novak ima podršku političara svoje zemlje koji ga smatraju najsupešnijim ambasadorom Srbije na svetu, a Đoković je rekao da je podrška zaista velika i dodao:

“Treba da dođete u Srbiju da vidite kako jedni druge podržavamo”.

Nole se osvrnuo i na svoj pevački talenat, rekavši da više vrišti nego što peva, a na pitanje da li onda bolje igra Đoković je, kao gost emisije, pomalo iznenađujuće – pozvao svoje goste.

Šestoro igrača izašlo je i zaigralo kolo, pridružio im se najpre i Nole, u kolo je pozvao i Džeja Lenoa, a pridružila im se i Kejti Holms.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.