Prosize kapsule

Amerikanka jede pepeo svog preminulog muža

Amerikanka Kesi ostala je sredinom prošle godine bez supruga Šona koji je preminuo od napada astme. Njen život je izgubio smisao, a jedini način na koji uspeva da umanji bol za ljubavlju svog života je bizarna i opasna zavisnost.

Naime, mlada udovica svuda sa sobom nosi pepeo pokojnog supruga, što i ne bi bilo toliko neobično da Kesi bol ne ublažava jedući ostatke ljubljenog Šona.

Zbog svoje zavisnosti jedna je od junakinja finalne sezone emisije “Moja bizarna zavisnost” u kojoj otkriva sve detalje ove morbidne navike. Prema njenim rečima, u početku je bol za neprežaljenim suprugom ublažavala noseći njegov pepeo u trgovinu, na posao, u bioskop, u restoran, kuvala mu hranu koju je voleo, gledala je s posmrtnim ostacima supruga TV program koji je on rado gledao, sve u svemu, sve što je radila, radila je s pepelom supruga.

Tada su stvari postale ekstremne. U jednom trenutku malo pepela joj je palo na ruku. Nije želela da otrese pepeo jer je to njen suprug, pa je pepeo polizala. Od tada do danas pojela je oko kilogram pepela i jednostavno se ne može zaustaviti iako ukus opisuje kao miks pokvarenih jaja, peska i brusnog papira.

Iako je svesna da je njena zavisnost za većinu ljudi šokantna, pogotovo za roditelje pokojnog supruga koji nisu znali da im snaja polako, ali sigurno jede sina, ona ne može daa se zaustavi. Najveća opasnost leži u hemikalijama koje se nalaze u pepelu, a uzrokuju psihozu kod osobe koja ih unosi u organizam.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.