Prosize kapsule

Saslušana seksualna zavisnica optužena za napad

Zavisnica od seksa koja je napala izbacivača na vratima jednog kluba prošle godine, saslušana je u sudu u Edinburgu, kada je priznala da postane nasilna ukoliko je dečko ne zadovolji u spavaćoj sobi.

Dvadesetsedmogodišnja Šenon Flin priznala je na saslušanju da je 28. oktobra prošle godine napala dečka koji je radio obezbeđenje jednog kluba u koji je izašla, pljunula ga je i nanela povrede po telu.

Devojka tvrdi da je spavala sa preko sedamdeset muškaraca u poslednjih deset godina, i da se bori sa zavisnošću od seksa i alkohola. Njen branilac rekao je kako je ona u tom momentu živela sa majkom, a da je napad prouzrokovan pijanim stanjem njegove klijentkinje.

“Imala sam zavisnost od seksa. To je povezano sa alkoholom. Želja za seksom pojavljuje se samo kada pijem. Ali sada sam se smirila. Idem na terapije jednom nedeljno, i nemam dečka. Želim da se klonim muškaraca”, rekla je Šenon na saslušanju.

Šerif Izabela MekKol zakazala je još jedno saslušanje za mesec dana, tokom kojih želi da se prikupi još činjenica.

Šenon je tokom saslušanja govorila o svojoj zavisnosti, i kako bi, čak iako ima seks sa dečkom ujutru, već popodne imala želju za seksom. Ukoliko ne bi zadovoljila tu potrebu, Šenon tvrdi da bi postala razdražljiva, čak i nasilna, i da joj je seks bio potreban četiri puta dnevno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.