Prosize kapsule

Penzioner tužio bankara zbog nadrilekarstva

Penzioner Miloš Radojičić iz Gornjeg Milanovca podneo je krivičnu prijavu protiv Dragomira Damljanovića, direktora ekspoziture Komercijalne banke u tom gradu, zbog nadrilekarstva i prevare.

U policiji navode da su i drugi građani podnosili takve prijave.

Radojičić, koji pati od bolova u nogama, navodi da ga je Damljanović našao za šalterom u banci i odveo lekaru koji to navodno leči i da nije hteo da mu kaže ime tog lekara. Penzioner je 15 minuta držao noge u kadici s vodom u koju su sipani soda-bikarbona i jodirana so, a lekar mu je posle toga gvožđem stiskao noge i ruke.

“Kad sam izvadio noge iz kadice lekar je uzeo neko gvožđe, zamotao ga u papirnu maramicu i time počeo da me steže po tabanima. Tražio sam da prekine jer me mnogo bolelo, ali je rekao da moram da trpim. To mi je radio na obe noge i ruke”, naveo je Radojičić i dodao da mu je to naplaćeno 260 evra.

Radojičić je istakao da je lekar kazao da s njim može da kontaktira isključivo preko Damljanovića. “Sutradan sam dobio otoke i nesnosne bolove, zbog čega je intervenisala hitna pomoć, a Damljanović mi je rekao da lekar nije u Gornjem Milanovcu. Na telefonski broj koji mi je dao niko se ne javlja”, kazao je Radojičić.

Direktor filijale je izjavio da je tog lekara preporučio iz najdubljih ljudskih osećanja jer je stručnost dokazao na njegovoj porodici i kod drugih građana. Prema njegovim rečima, taj lekar ima brojne inostrane diplome i leči akupresurom.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.