Prosize kapsule

Peckanje pri mokrenju

Da izvineš dolje me malo pecka. Kad svrnem. Mislim, može li to da se ispira kamilicom. Inače sam šumar. Ima kamilice koliko voliš…..

Darko

Smoljana kod Petrovca

1. Dragi Darko, u slučaju da znaš da čitaš, vidi tekst dole:

Pokušaću da rastumačim ovo bolno, šturo pismo. Ako „dolje pecka“ znači da na „vršnjaku“ imaš neki upalni proces.Ukoliko nije zapatio neku bolest iz one stare pesme Džuli – D. Popovića: „Sida je došla sa letom, prišla i rekla hello, kapavac, gonoreja i sifilis su se pridružili tome….“ (a smatram da nije jer bi moralo biti spolnog kontakta koji unapred i bez pregleda isključujem – nije ti se posrećilo, budimo realni- ipak si ti šumar iz Smoljane) onda je u pitanju neka blaža upala.

Darko u potrazi za ljekovitim lišajem

Na primer, pošto si šumar, naišao si na neku lepu bukvu pa te to erotski uzbudilo, pa si ga „svrnuo“ kako kažeš, malo jače i eto… Ili možda nisi prao ruke, što je koliko sam čula običaj u vašem kraju, a dok si šetao šumom igrao si džepni bilijar sa svoja dva bulina i upalio se prepucij (ukoliko ti nije jasno šta je javi se ponovo da potanko pojasnimo….), anyway, ideja sa kamilicom ti i nije loša, jer pogledaj šta kaže dr. Savo Kozlina iz Glamoča: „Kamilica je biljka svima već poznata. Prepoznatljiva je po svojim sitnim bijelo-žutim cvjetovima, a možete je vidjeti gotovo na svim livadama. (sigurno ti je poznato, livade i sl…Prim.aut.) Kamilica je «lijek za sve». Pospješuje probavu, snižava temperaturu, ujačava zov, raspršuje masno tkivo, bojadiše urinokulture, podmaziva donji stomak u žene radi muškog ulažaja, ublažava boli, smiruje grčeve, smanjuje osipe, pomaže kod svih bolova u trbuhu, smanjuje nadutost prdljavinom i još mnogo toga. Ako imate problema s kožom ili jednostavno želite ljepšu i njegovanu kožu dovoljno je jednom tjedno umiti ga čajem od kamilice.“ („Lepote livade“, Savo Dr Kozlina, Zora, Glamoč, 1976.)

Dakle ukoliko je reč o upali, stavljaj „vršnjaka“ u kamilicu, pomoći će. Naravno, da ti ne crtam – sačekaj da voda prokuva pa potopi kamilicu, pa sačekaj da se malo oladi pa ga onda namoči, najbolje bi bilo da šumom odgegaš do Savo Dr Kozline on će ti to najbolje pokazati kako se radi…

2. Dragi darko u slučaju da slabo čitaš, i da ti tekst pod rednim brojem 1. ne može pomoći, nađi nekog iz tvoje šume, možda baš i iz tvog plemena, nekog ko je bolji u toj raboti pa nek ti pročita tekst ispod:

„Vi-skah-ow! Gn’’oskwacch o’ petah giskaw waty waty rogawah! Haugh!“

Prim. prev. „Može! Kamilica leči donji stomak, svoje sam rekao“ – sa jezika indijanaca plemena Čipewa, poznatih i kao „Šumski ljudi“ (pretpostavka legende glasi da je ukrštanjem članova ovog plemena sa američkim Grizli medvjedom nastao Yeti iliti Saskvač – dlakava čovjekolika neman koja glavinja pustopoljinama američkog sjeverozapada i najsličnija je dlakavom čovjekolikom majmunu, guste crne dlake spreda po prsima i na ramenima i niz kičmu skroz do račve guzne plohe. Smatra se da su se Čipewe – “Šumski ljudi” krajem 17. stoljeća naselili na prostore Petrovca, Smoljane i Bjelajca sela– (prof. dr. Dražen Zec “ Kroz pustinju i prašumu sjeverne Amerike” Naš Dom ,Zagreb, 1954.)

Tvoja i svačija,

dr Olja

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

9 komentara na “Peckanje pri mokrenju

  1. Dragi moji čitaoci, vaše pohvale su prašina u oči svim mrziteljima alternativne seksologije. Ljubi vas vaša dr Olja!

  2. Draga naša dr Olja,možda bi mogla da im daš neki savet kako bi se rešili te prašine… 🙂 U svakom slučaju,ne damo mi tebe za 100 dr.mr Guzica 🙂

  3. da li sam mozda slomio penis boli me glavic ali nema krvi imam erekciju.sta da radim

  4. doktorka jedno pitanje!Ako ga previse svrsavam posoji li mogucnost neke infekcije ili bolesti

  5. DOKTORKA IZVINITE STO PISEM U KOMENTARU NZM BOLJI NACIN,NAIME IMAM PROBLEM KOJI ME MUCI TJ.AKO PREVISE SVRSAVAM SVOJ PENIS MOSTOJI LI MOGUCNOST INFEKCIJE ILI NEKE BOLESTI?