Prosize kapsule

Muške gaće – kako odabrati?

Odabir donjeg veša za nas Balkance, donedavno ( a za poneke to i dalje jeste) isključivo je bio zasnivan na dva kriterijuma – udobnosti i nosivosti. Prvi podrazumeva da su „porodični dragulji“ i sve što ide uz njih bezbedno i prijatno ušuškani, da nema stezanja, žuljanja i drugih po živce neugodnih sporednih efekata. Pod „nosivo“ se svrstava sve što je higijenski ispravno (do tri dana nošenja) i služi  svrsi – da prekrije, sakrije i ugreje. Vremena su se, ipak, promenila, izbor je veći, pa se samim tim pojavila i ona grupa muškaraca koja se odvažno usudila da odbaci klasični beli „Arilje“ model muških gaća, takozvanih „dobubrežnjača“ i sebi priušti nešto ekstravagantnije modele koji se ovih dana mogu naći u bilo kojoj prodavnici veša, uključujući i pijace i buvljake, na kojima su nas naše majke do sada oblačile.

Da, momci, sloboda, ne samo da birate, već i da sami kupujete svoj veš, napokon je pred VAMA!!!

Tri saveta za kupovinu veša

1. Pamučno

Pamuk je jedini materijal od kojeg bi vaš donji veš trebao da bude napravljen. Malo elastina nije na odmet, ali sve što sadrži više od 20 posto sintetike u sebi obeleženo je jednim velikim NE koje upozorava na sterilitet, upale kože, osipe, ojede i mnogobrojne infekcije.

2. Model

Bokserice, slip ili tange, šta god odabrali uvek imajte na umu da veš trebate da odaberete prema nameni  i tome da li vam stoji. Polazeći od druge kategorije, vodite računa o građi tela, tome da li ste podšišali međunožnu zonu (ako birate slip model), jer su vremena „štrafti“ prošla. Metroseksualnost je bar u tom pogledu donela nešto dobro. Kada je reč o nameni, ako volite kako vam stoje uske bokserice, ili ako se vašoj devojci dopadaju kupite nekoliko komada koje ćete oblačiti isključivo za svlačenje. Kako su uske gaće loše po plodnost (usporavaju cirkulaciju, samim tim i pokretljivost spermatozoida), najbolje je kupiti nekoliko komada za „pokazivanje“, a za svakodnevnu upotrebu imati udoban, širok i pamučan veš.

3. Boja

Većina nas voli veš u boji, i zaista, ima nečeg seksi u tom šarenišu na našoj koži. Treba znati, ipak, da najveći higijenski efekat ima pranje veša na 90 stepeni, a na toj temperaturi, pere se samo beli veš. Dakle, logika je jasna – šareno je lepo, ali belo je zdravo. Savet je isti kao kod odabira modela – za pokazivanje ekskluziva, za svaki dan ono što je zdravo. Poluopran i sintetički veš raj je za sve urinarne i kožne infekcije. Vodi računa.

Kako znati da li ti veš pristaje?

Pristaje ako:

  • Sve i svuda paše
  • Ako nema rupa i žutih fleka
  • Ako ONA poželi da te siluje istog trenutka kada se skineš

Ne pristaje ako:

  • Njen histerični smeh potraje duže od 20 minuta, nakon čega usledi gušenje u suzama od istog
  • Svoje gaće možeš da koristiš kao frizbi
  • Ako ti je više toga van njih nego u njima

Bonus savet

Donji veš kupuj sam uz gore navedene savete, uz konsultaciju sa dragim ti bićem, jer i ona treba da te gleda u istima.

Slični tekstovi

Ostavite komentar