Prosize kapsule

Izraelac koji je promenio pol ostao u drugom stanju

Mladi 24-godišnji Izraelac šokirao je medicinsko osoblje u bolnici u centralnom Izraelu, kada je u nedelju ušao na prijemno odeljenje i obavestio lekare da je bio podvrgnut operaciji promene pola, a sada je u drugom stanju.

Taj mladi čovek, rođen kao žensko, prvi je Izraelac koji je posle promene pola ostao trudan, jer je ostavio reproduktivne organe.

On živi u braku sa muškarcem i u sedmom je mesecu trudnoće. “Svi smo bili u šoku”, rekao je jedan pacijent koji je bio u odeljenju.

“Izgledao je kao muškarac u svakom pogledu i tražio je da mu se medicinsko osoblje obraća kao muškarcu”, naveo je pacijent.

Trudni čovek, koji navodno ima i špicastu bradu, tražio je da njegov identitet ostane tajna.

On uzima hormone kako bi izgledao muževnije.

Pre tri godine podvrgao se uklanjanju grudi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je odlučio da svoje reproduktivne organe ostavi nedirnute i tako je otvorio put trenutnoj trudnoći.

Njegovi prijatelji kažu da se često javlja dobrovljno da pomogne tinejdžerima koji su zbunjeni zbog svog seksualnog identiteta i orijentacije.

Nakon lekarskog pregleda, trudni muškarac je puštan iz bolnice jer su, kako se čini, lekari zaključili da njegova trudnoća teče po planu.

Operacija promene pola obično uključuje uklanjanje ženskih polnih organa koji se zamenjuju penisom, piše najtiražniji izraelski list “Jediot ahronot” u onlajn izdanju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.