Prosize kapsule

Hoćeš curu? Kupi psa!

Mnogi se mediji ubiše deleći savete (pa i mi među njima) kako prići ribi, kakvu priču složiti, kako joj uzeti broj telefona, i kako je, na kraju krajeva, odvući u krevet, a da pritom i dalje u njenim očima ostaneš romantičan, fin momak koji želi ozbiljnu vezu. Ili ne, zavisi šta su želje i prioriteti, ali to je deo neke druge priče.

Pišu se traktati o dobrim „žvakama“, manirima, „startovima“, a sve u pokušaju da se odgovori na pitanje KAKO JOJ PRIĆI.

Ali!

Probaj na trenutak da zaboraviš sve, ali apsolutno što si pročitao na tu temu i razmisli o tome kako bi bilo da malo obrnemo perspektivu-ZAŠTO NE BI CURE PRILAZILE TEBI, A NE TI NJIMA?

Eh, svi bismo mi to želeli, zar ne?

E, pa, postoji način. Čitaj dalje.

Zvrndasmo juče prestonicom nam Beogradom. I, šetamo mi tako Knez Mihajlovom, lepo vreme, izašlo kuso i repato, kad, odjednom, u vidokrug nam uđoše dva takva AVIONA da su nam vilice otpale momentalno. Pokupismo nekako zubala, vratimo ih na mesto da ne ulete vrapci u usta i osmotrismo malo bolje- dve ribe koje kao da su ispale direktno sa neke modne piste, preplanule, skockane, anđeoski lepe i tako to. Savršene za dobar hard core pornić, ako se mi pitamo.

Te dve ribe avioni prišle su, pogodite kome-neuglednom liku koji šeta sa nekom sićušnom gomilom krzna na uzici. Neki bi to možda i nazvali psom, al’ ono je, bre, sramota za pasji rod.

Na stranu to što lik izgleda kao iskreni World of Warcraft fan koji napolje izlazi samo da prošeta pomenutu krznenu grudvu, ali ribe se bogme dobrano zadržaše u razgovoru sa njim. Bejasmo radoznali te nastavismo da motrimo na čoveka. U narednih 500 metara startovalo ga je bar još četiri dobre ribe, koje su mazile psa, uzimale ga u naručje, pričale sa neuglednim vlasnikom i sve to tako.

Znalci kažu da se ribe najviše lože na tipove koji šetaju decu i kučiće. Pod pretpostavkom da nemaš svoju decu (jer ti onda sigurno ne bi bilo do jurenja sojki), a niko od rođaka neće, znajući te, da ti poveri decu da ih šetaš jer ne umeš ni o sebi da brineš, ostaje ti ova druga opcija. Dakle,

KUPI PSA!

Ali ne nekog šarplaninca, dogu, buldoge i slične pičke materine koje izgledaju k’o tovljena goveda spremna za klanje, već kupi neko fino, malo, lepo, slatko (ili ćatko-na jeziku dobrih riba), pufnasto pinče koje mora da napravi minimum 30 koraka da bi prešlo pola metra. Od velikih pasa pali samo retriver, valjda zato što je veseo i umiljat, a žene to vole.

Evo nekih predloga:

Bolognese

Čivava

 

Poodle

 

Skye Terrier

 

Retriver

E, sad, nama i dalje nije jasna ta ženska logika prema kojoj je malo kuče totalno kul, a malo muško spolovilo nije (njušimo dvostruke aršine ovde), ali to ne treba da te spreči da malog psa iskoristiš da bi u nekoj kasnijoj fazi odnosa curi pokazao svoju pravu VELIČINU.

Šetaj psa po gradu, šetaj ga oko zgrade, tu ćeš uvek naleteti na neke komšinice koje drugačije nikad nećeš moći da upoznaš, sve u svemu, rečeno idiotskim menadžerskim rečnikom-budi proaktivan. I rezultati će stići vrlo brzo.

Ne pitaj zašto je to tako, jednostavno je tako. Ono što je bitno da znaš je da će ti ova taktika omogućiti da za samo nekoliko dana pripremiš zalihe telefonskih brojeva za celu zimu ako si iole elokventan i snalažljiv u međuljudskim odnosima. Nemoj da te grize savest što ti pudla odrađuje 70 odsto posla. Potrudi se da TI odradiš onih preostalih 30 kako treba, jer ako ne uspeš u taktici tokom koje ti se ženske bukvalno bacaju u naručje, onda ti stvarno nema spasa.

 ©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Hoćeš curu? Kupi psa!

  1. Pingback: Hoćeš curu? Kupi psa! | My Blog

  2. Pali 😀 juce sam uzeo psa od sestrice sa drugom da gas prosetam kroz glavnu ulicu i paf odma 2 ribetine prisle,nema no sta najbolji 😉