Prosize kapsule

Jegulja mu kroz penis ušla u bešiku

Zhang Nan (56) iz Kine kupao se sa živim jeguljama, odnosno bio je podvrgnut tremanu čišćenja kože, kad je jedna mala jegulja uspela da se zavuče u njegov penis odnosno mokraćni kanal!

Ovaj tretman je sličan tretmanima s ribicama koje jedu mrtvu kožu sa nogu i kako neki navode podmladjuje za 10-ak godina.

“Ušao sam u kupku da bih obavio ovaj tretman, osećao sam kako jegulje grickaju lagano moje telo,ali  u jednom trenutku sam osetio jak bol i shvatio da mala jegulja pokušava da se uvuče u moj penis!”, izjavio je Nan povodom ovog bizarnog i neobičnog slučaja.

“Pokušao sam da je uhvatim i nekako izvučem napolje, ali u tome nisam uspeo. Bila je jako klizava, pobegla mi je, i uvukla mi se u mokraćni kanal”, rekao je on.

Zhang  je odmah otišao je u bolnicu, gde je bio podvrgnut trosatnoj operaciji. Lekari su mu na kraju izvukli malu jegulju dugu 15 centimetara iz mokraćnog mehura koja je već bila uginula!!

“Prečnik mokraćne cevi je malo manji od prečnika jegulje, ali zbog izuzetno kliske kože jeguljice ona je uspela da se probije do samog mokraćnog mehura kroz mokraćnu cev”,  izjavio je posle operacije Hirurg Jin Wang.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Jegulja mu kroz penis ušla u bešiku

  1. Pingback: Lekari mu izvadili jegulju iz rektuma | Muški magazin - M@N!