Prosize kapsule

Berluskoni: “Odradio” sam osam riba, tri su čekale ispred vrata

„Odradio sam osam, još tri su čekale ispred vrata, ali više nisam mogao!“ Ovim rečima se italijanski premijer Silvio Berluskoni (74) hvalio biznismenu Đampaolu Tarantiniju, podvodaču koji je trenutno u zatvoru jer je, u međuvremenu, pokušao da iznudi novac od njega.

Razgovor je zabeležen u jednom transkriptu iz 2009. godine, a zapravo je snimljen 1. januara 2009.

“Osećam se odlično! Zna se šta čovek mora da radi u novogodišnjoj noći”, rekao je još Berluskoni.

Vremešni italijanski premijer rekao je Tarantiniju u telefonskom razgovoru i da „žene lude za njim“. Takođe mu je izričito naložio da ne dovodi visoke devojke niti one koje nose štikle jer je on visok 1,67 cm.

Ovi transkripti, inače, predstavljaju ključni dokaz u istrazi pokrenutoj u Bariju protiv osmoro ljudi zbog podvođenja prostitutki Berluskoniju.

Optužnice su podignute pošto su tužioci završili istragu kruga Berluskonijevih prijatelja i saradnika, među kojima su Đampaolo Tarantini i nemačka glumica Sabina Began, za koju se veruje da je dovodila prostitutke na raskalašne zabave u Berluskonijevim privatnim rezidencijama u Rimu i na Sardiniji 2008. i 2009. godine.

Tužioci smatraju da je najmanje 30 mladih devojaka u Berluskonijeve rezidencije doveo Tarantini i da je dobar deo njih pružio usluge premijeru.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar