Prosize kapsule

Ipak se ne gradi mega bordel u Sidneju

Zvaničnici Sidneja odbili su da podrže planove za mega bordel sa sobama sa više kreveta i bilijarskim stolovima jer bi, kako je ocenjeno, on ugrozio konkurenciju, prenosi Frans pres.

Predlog proširenja “Stileto” kluba, vredan 12,2 miliona dolara, udvostručio bi broj soba na 40 i bilo bi otvoreno novo krilo za grupne posete čime bi ova javna kuća postala najveći bordel u Australiji.

Gradski oci odbili su juče da podrže predlog, rekavši da je previše ambiciozan i da bi ugrozio druge javne kuće.

“Ovaj bordel je kao Vestfild među bordelima”, rekao je član gradskog veća Šejn Malard misleći na najveći lanac tržnih centara u Australiji. ”Mi nismo čistunci, niti se protivimo javnim kućama, ali naša politika je da ih raštrkamo po gradu”, objasnio je on.

Lokalno stanovništvo strahovalo je da bi prošireni bordel značio više buke, probleme sa parkiranjem, kao i da bi novi tržni centar koji je predložen kao deo proširenja posla postao seks radnja.

“Stileto” se promoviše “kao najbolji sidnejski bordel i hotel za kratki ostanak”. Po satu naplaćuje 370 australijskih dolara, a usluga podrazumeva sobu, damu po izboru i piće. Bordel je otvoren 24 sata dnevno tokom cele godine, osim na Božić, i hvali se “mešovitom klijentelom” koju navodno čine javne i poznate ličnosti, sportisti i rok grupe.

Prostitucija u Australiji zakonom je uređena i u nekim delovima zemlje javne kuće su legalne dok su u drugim, na primer na prostoru Severne teritorije, zabranjene.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar