Prosize kapsule

Jesenje stilizovanje frizure

Kako se leto bliži kraju i temperatura snižava, mnogi se razmišljaju da puste kosu, i upravo ove godine, u tome neće pogrešiti. Sigurno se pitate, kakvi bi to trendovi mogli biti aktuelni u jesenjem i zimskom periodu?

Ranijih godina, nije bilo upečatljivih frizura, koje su se isticale tokom određene sezone, ali za sezonu jesen/zima 2011/12 se i te kako izdvajaju od ostalih. U njima ima nečeg novog, i po nešto starog. Ili možemo reći da je to jednostavno, klasični stil sa nekoliko inovativnih elemenata. Zapravo, predstavlja kombinaciju školskog, momačkog stila, uz podsećanje na glumce iz 50-tih i 60-tih godina.

Primetno je da je kosa sa strana i pozadi kraća, dok su šiške duže. Ovaj stajling je odgovarajući za svakodnevne, ležerne prilike, ali i za posao ili fomalne manifestacije. Ono što je pozitivno jeste da frizure variraju o dužini kose, pa se možete igrati i nameštati je onako kako odgovara vašem obliku lica.

Zato, ako vam se dopadne neka od narednih fotografija, odštampajte je, ponesite svom fizeru i nadajte se će mu poći za rukom.

Slični tekstovi

Comments are closed.