Prosize kapsule

Htela da umetne silikone, a doktori joj spojili grudi

Dinora Rodrigez (40) iz Los Anđelesa odlučila je da javno progovori o svojoj neuspešnoj operaciji grudi kako bi upozorila druge žene o riziku odlaska kod nekvalifikovanih plastičnih hirurga.

Nakon odlaska pod nož Dinora je iz operacione sale izašla sa grudima koje su potpuno spojene i koje izgledaju kao jedna.

Gospođa Rodrigez se pojavila u novoj reklamnoj kampanji američkog Odbora za plastičnu hirurgiju koja želi da upozori na opasnosti odlaska kod nekvalifikovanih hirurga. Ovo udruženje to naziva “obmana belog mantila”.

“To što neko ima beli mantil ne znači da je kvalifikovan da radi kao plastičan hirurg” – navodi portparol ovog američkog Odbora.

Dinoru Rodrugez su doktori upropastili kada je otišla da zameni implatante u grudima.

Nakon toga, njene grudi nisu izgledale normalno već su bile spojene baš na liniji koja po prirodi treba da ih razdvaja. Nepažnjom ženskog hirurga koja je prelazila nožem preko mišića i nerava, Dinora je zadobila jake bolove u rebrima.

Ona se takođe na nagovor doktora podvrgla korektivnoj operaciji na očima iako je nije tražila. Zbog toga sada nije u stanju da zatvori oči i nijedna slična operacija više ne može da popravi njeno trenutno stanje. Do kraja života moraće da uzima lekove kako bi mogla da zatvori oči.

“Bilo je strašno kada sam se probudila nakon operacije i shvatila šta se dogodilo. Nisam proverila koliko je hirurg bio kvalifikovan i sada žalim zbog toga”, reka je gospođa Rodrigez.

Prema podacima američkog Odbora za plastičnu hirugiju oko 1,2 miliona Amerikanaca se podvrglo nekoj operaciji u prošloj godini. Od toga se 300.000 podvrglo operaciji povećanja grudi, 280.000 liposukciji i 138.000 smanjenju grudi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar