Prosize kapsule

Sajentolozi prave centar za nadljudske sposobnosti

Centar za “trening” sajentologa, vredan 90 miliona dolara, trebalo bi da se otvori na Floridi do kraja godine. U njemu će pripadnici kontoverzne religije navodno učiti kako da razviju nadljudske sposobnosti.

Centar pod nazivom “The Super Power Building in Clearwater” ove zime će okupiti sve zainteresovane pristalice sajentološke crkve sa Floride. Impozantna građevina sadrži čak 889 soba, a u svakoj se nalazi oprema u stilu NASA-e, za razvijanje “nadljudskih sposobnosti”, kako kažu kreatori ovog zdanja.

Džon Travolta i Tom Kruz će biti presrećni: Sajentološki centar

Posetioci će imati priliku da isprobaju neke od brojnih traka za trčanje, kao i žiroskop koji osobu sa povezom na očima uvodi u simulaciju bestežinskog stanja, što prema rečima sajentologa povećava moć.

Na nekoliko mesta biće postavljeni veliki ekrani sa trepćućim slikama, čiji je cilj da povećaju sposobnost čoveka za otkrivanje i blokiranje prikrivenih poruka. Naravno, sajentološki “trening” namenjen je samo onima sa dubljim džepom, jer košta nekoliko hiljada dolara.

Mesto gde će se obrazovati nadljudi

Otvaranje centra bilo je zakazano još za 2003. godinu, ali je izgradnja zaustavljena zbog nedostatka sredstava. Zahvaljujući donacijama poznatih ličnosti, među kojima su Džon Travolta, Tom Kruz i Kirsti Eli, proces izgradnje je nastavljen, uz četvorostruko veći budžet od planiranog. Do kraja godine “The Super Power Building in Clearwater” otvoriće vrata svim zainteresovanim sajentolozima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar