Prosize kapsule

Crnokosi muškarci NAJPOŽELJNIJI!

buying cialis

<img class="aligncenter size-full wp-image-30008" title="" src="https://www.muskimagazin.com/wp-content/uploads/2011/10/orlando-bl

oom-sued.jpg” alt=”” width=”600″ height=”525″

/>

I evo konačnog dokaza. Tamnokosi muškarci su, ne samo prema mnogobrojnim tekstovima kvazi novinara i nadri poznavalaca ženskog življa, već prema činjenicama potkrepljenom saznanju jedinog relevantnog izvora informacija o ŽENAMA, M@N! magazina, najpoželjniji! Najpoželjniji za žensko oko, ženski krevet, ali i za “rasplod” (vi što se zgrožavate nad našim šovinizmom, oprostite).

Plavušani STOP!

Trenutno na “berzama sperme”, u klinikama za veštačku oplodnju širom sveta, vlada pravi haos ponude i potražnje. Ono čega ima, a što žene ne žele, a klinike odbijaju, jesu novi i na rezervama postojeći uzorci sperme crvevokosih i plavokosih muškaraca, čiji se spermatozoidi, verovali ili ne, rasprodaju po smešno niskim cenama. Ono čega manjka, a čega su žene ŽELJNE, jeste “roba” tamnokosih muškaraca tamnih očiju. Osim plavušana i riđih, odnosno muškaraca skandinavskog porekla, ili makar takvog izgleda, izuzetno nisko na listi poželjnih su i muškarci plavih, sivih i zelenih očiju, a ovaj “rasplodni rasizam” zavladao je na svim paralelama ove naše lude i ironično “plave” kugle – od Njujorka preko Bombaja do Danske, Španije, Italije, Grčke i još 65 zemalja širom sveta u kojima jedna od najvećih klinika za veštačku oplodnju “Cryos” (a sa koje nam stižu ovi podaci) ima svoje podružnice.

Zašto je NAMA ovo bitno?

Očigledno, zbog toga što su tamna kosa i tamne oči ono što

je u genetskom kodu naših muškaraca, a kako je to ono što je na ženskoj mapi zakopanog blaga obeleženo sa VELIKIM X, dragi naši Balkanci vreme je da zaradite uživajući. “Vršnjake” u ruke i počnite sa izvozom trenutno najtraženije “robe” na svetu. Vreme je za svetsku tržišnu dominaciju BRDOVITOG BALKANA!!!

PS. M@N! magazin se ograđuje od prigovora jačeg pola čija je kosa nekad bila tamna, ali se na njenom mestu sada sija ponosna ćela. Informacijama za vlasnike iste ne raspolažemo! Savet – probajte, pa kud puklo!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Crnokosi muškarci NAJPOŽELJNIJI!

  1. Pingback: Crnokosi muškarci NAJPOŽELJNIJI! | My Blog