Prosize kapsule

Dr. Olja savetuje-Preparat za potenciju

Ovo san ja poređ moga glanz novoga Man-a! Marko.

Nedavno sam na radio aparatu u kamijonu čuo reklamu za preparat „Vitarectum“. Kako kaže umilni ženski glas, to je oralni gel koji dovodi do povećanja potencije i želje za onim. O kakvom je proizvodu reč? Kako reaguje? Đe se nanosi i dali je dobar za zdravlje ucijelo?

Marko Kamiondžija

Za kamiondžije (i vozače uopšte) važi priča da su „opasni zavodnici i ljubavnici“ što oni na svakom koraku nastoje i da pokažu. Setite se samo vozača GSP-a, kad ulazi neka dobra riba silom prilika naterana, u pretrpani, hladni, plavo-beli objekat sa šoferšajbnom, koji se u Srbiji naziva „prevoznim sredstvom“. Uvek oni namignu, dignu brk, dobace neki kompliment ili jednostavno pri vraćanju sitnine gurnu srednjak u šaku dotične.

Tako da mi je sa te strane jasno Markane za šta ti treba Vitarectum. Ko će te silne stoperke i poredputne radnice od Koceljeve do Predejana opslužiti „na suvo“. Ipak posavetovala bih te da smo u 21. veku i da se ostaviš „maznog glasa sa radio aparata“, kao i da se pre uzimanja preparata konsultuješ barem sa još nekim (ovo slanje emaila je sjajan potez, gotovo neverovatan, pokazatelj da ipak nema povratka u kameno doba – osim u nekim predelima oko Kudrave Glave i Glamoča – iskreno začudila sam se prosto kad je elektronska pošta stigla na adresu s obzirom na kultni status radio aparata u tvom životu)…

Dakle, da se konsultuješ pre uzimanja leka sa nekom stručnom osobom – vrač, lekar specijalista, šaman, beli mag zavisi iz kog si dela zemlje i sl……. U svakom slučaju gorenavedeni preparat nisam pronašla ni u jednom registru lekova republike Srbije, što ne znači da ga nema i da ne sme da se koristi. Setimo se vakcine za grip. Ipak bih te savetovala, iako ga reklamira „mazni glas“, da ga jednostavno preskočiš i kupiš nešto od stvari dostupnih sa rafova apoteka. Barem apoteka imamo koliko hoćeš.

I još nešto. Za bilo koji lek ili suplement da se odlučiš, moraš znati da uvek ima nus pojava. Nekom se javi ubrzan rad srca, drugom vene toliko pumpaju krv u „vršnjaka“ da hoće da eksplodira, a jedan majmun rezus, na kojem je takav lek – suplement testiran, iz ZOO vrta u londonskom predgrđu Hampton, je doslovno posle stalne šesdesetdvosatne erekcije otkinuo pimpeka – kada bih unapred morala na nešto da te upozorim bilo bi ovo treće, ne zbog toga što mislim da si majamun. Kada se odlučiš za proizvod molim te poslušaj me još i ovo: OBAVEZNO KUPI TABLETIRANU SUPSTANCU!

Nemoj da se zajebavaš sa gelom, jer ORALNI GEL se ne nanosi! Ne! On se oralno uzima tj. pije se – kao nekad šampon  za čir na želudcu (ti si sigurno pomislio na onaj šampon od koprive) koji je čak i prof. Munižaba u „Specijalnom vaspitanju“ pio da bi smirio nervozu i gorušicu. Kako stvari stoje moraću i ja jedan da zviznem da smirim stomak posle ovakvog pisma…

Tvoja i svačija,

dr Olja

©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Dr. Olja savetuje-Preparat za potenciju

  1. …mrzim kad propustim pocetak pornica pa onda neznam o cem se radi