Prosize kapsule

Muške torbe

Torbe su u danšnje vreme postale nezaobilazan aksesoar muškaraca koji prate modu. Ne smatraju se više samo predmetom koji asocijacira na žene, već nečim što pridodaje eleganciji, kako poslovnom, tako večernjem stilu.

 Ne morate više trpati sitnice u torbu svoje devojke i moliti je da tegli i vaše stvari. Ili pak puniti džepove kaputa i pantalona. Istina je, da je danas teško odabrati torbu, a da to ne bude ni previše feminizirano, kako okolina ne bi pomislila, da ste slučajno zamenili torbu sa sestrom, ali ni previše poslovno i standardno, poput akt tašni.

Ne morate imati ni ogromnu torbu, jer ipak nemate toliko stvari, koliko imaju žene, koje bez razloga, trpaju u njih. Nekako su ovaj problem, uvek najbolje rešavali, oni koji bi odabrali ranac. Mada, ne možete ga nositi u svakoj prilici. I postavlja se pitanje, šta onda nositi?

 Koliko god voleli ”pederuše i kopanje po džepovima, u XXI veku vreme je da ih zaboravite, jer je izbor oko vas zaista veliki. Preovlađuju različiti oblici, od velikih, putnih torbi, do manjih modela, koji se nose oko struka. S obzirom na to da je izbor velik, na muškarcu je da izabere model, koji će najviše odgovarati njegovom stilu.

U svetu poslovnih muškaraca, najviše domoniraju aktovke ili akt tašne. Nepogrešive, nekada najuštogljenije, ali danas sa sve većim izmenama. Osim klasičnih, ove sezone pojavili su se modeli, bez oštrih i naglašenih ivica, pa je tako jedna od njih, ona u poštarskom stilu, koja se nosi preko ramena. Praktična i moderna, idealna je za one opuštenijeg odevnog stila.


Sve veću popularnost dobija i torba koja po obliku podseća na putnu. Zamena je za ogromne kofere, i dizajnom podseća na sportske torbe, samo ovaj put urađena od kože. Nose se i manji i veći oblici, a idealna je i praktična za muškarce, koji su često na poslovnim putovanjima ili odsutni vikendima.

 Široku mogućnost kombinovanja pružaju torbe sa kraćom ručkom, a najviše je nose muškarci u kežual (casual) stilu. Mada, ne treba zaboraviti ni na male torbe. Idealne su za sportski i elegantni stil odevanja, a muški deo populacije ih najviše voli, jer u njih stane sve što im je potrebno od dokumenata, novcanik, ključevi i telefon.

 One u vojničkom stilu, kao i odeća istog dizajna, nikada neće izači iz mode. Tu su i one sportske, ali ujedno i elegantne. Zaista velike, mada praktične.

Za koju god da se odlučite, nećete pogreštiti, jer izbor varira samo o vašem stilu odevanja, za koga danas nema pravila.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Muške torbe

Ostavite komentar