Prosize kapsule

Perverzna profesorka seksualno napastvovala 11 tinejdžera

Četrdesetjednogodišnja profesorka Sindi Klifton iz Tenesija (SAD) optužena je da je između aprila i jula ove godine imala seksualne odnose sa 11 svojih učenika tinejdžera.

Perverzna profesorka dečake uzrasta između 14 i 17 godina prvo je napijala, a zatim ih seksualno iskorišćavala na žurkama koje je za svoje društvo organizovala njena ćerka.

Sve je otkriveno kada je prijavljena direktoru srednje škole u kojoj je Kliftonova predavala i bila veoma omiljena. U avgustu je pokrenuta istraga, posle koje je optužena po 53 tačke, između ostalog za protivprirodni blud zloupotrebom položaja, silovanje, opijanje maloletnika i podsticanje maloletnika na delinkventno ponašanje.

Za najteže krivično delo u ovom slučaju, silovanje, zaprećena je kazna od šest godina, pa bi Kliftonova mogla biti osuđena na više od 60 godina.  Njen advokat je odbacio optužbe, tvrdeći da je njegova klijentkinja “odana supruga, vredan nastavni radnik i odana vernica”. Oslobođena je uz kauciju od 40.000 dolara, ali treba da se pojavi na sudu gde će odgovarati po svim tačkama optužnice.

Prošle nedelje je profesorka iz Ohaja Stajsi Šuler (33) osuđena na četvorogodišnju kaznu zatvora zbog seksualnih odnosa sa pet svojih učenika, a profesorka iz Tenesija nastavila je niz slučajeva u kojima su glavni akteri perverzne profesorke.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Perverzna profesorka seksualno napastvovala 11 tinejdžera

Ostavite komentar