Prosize kapsule

Baka od 80 godina zbog male penzije postala prostitutka

Nemačka penzionerka Hilda Breer se zbog male penzije počela baviti prostitucijom iako ima 80 godina.

Njena penzija iznosi svega 225 evra, što joj je premalo za život, te je Hilda pod stare dane počela da nudi svoje telo u zamenu za novac u jednom bordelu.

Nedavno je nastupila u nemačkom “Supertalentu” i oduševila je publiku, a ona ovaj potez vidi kao dobar lični marketing, koji će joj pomoći da lakše dođe do novih mušterija.

Hilda je nekada imala puno novca jer je igrala u telenovelama i bavila se pevanjem.

“Tada sam zarađivala puno novca. Imala sam tri kuće, sedam zemljišta. 1980. godine sam jednoj rođaki dala punomoć. Ona je sve rasprodala. Ne primam socijalnu pomoć jer imam udeo u kćerkinoj firmi koja baš i nije uspjšna. Na kraju mi ostaje samo 225 eura penzije”, kaže Hilda, koja je zato u 78. godini odlučila da postane prostituka.

Njen prvi klijent je bio lovac, star 43 godine. Sat vremena sa Hildom platio je 140 evra. Od toga je 80 evra išlo vlasniku kluba i na porez. Međutim nakon 15 meseci u bordelu, Hilda je odustala jer njeno telo to više nije moglo izdržati, te je zato počela da radi na hotlajnu.

“Stenjanje u slušalicu nije bilo za mene. Nisam mogla naći odgovarajuće reči”, kaže Hilda, koja i dalje ima dvojicu stalnih mušterija.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar