Prosize kapsule

Aksesoari za jesen/zimu 2011.

Kako kod nas nema ”prelaznog” vremena, tako ono što nosite u jesen, možete i u zimu, kao i obrnuto. Kapa, šal, rukavice i još poneki modni aksesoar su neizostavni. O džemperima i torbama smo već pisali, tako da nam ostaje nekoliko sitnica, kako bismo upotpunili look za ovu sezonu, ali ponekad te sitnice začine čitav outfit, mnogo bolje nego skupa jakna ili farmerke.

Kako je često vetrovito, ali i kako nam ne bi smetalo zubato sunce, NAOČARE ZA SUNCE su pravi izbor, ali i savršen dodatak odevnoj kombinaciji. Takođe, znamo i da ljudi mnogo bolje izgledaju sa naočarima za sunce, nego bez.

KAPE su uvek potrebne. Bilo da pada kiša, sneg, duva vetar ili pak kao modni detalj. Ove jeseni i zime, kako je krzno sveprisutno na kaputima, džemperima, torbama, tako je poželjno  i na rukavicama i kapama. Sve nam se čini da će ova zima biti u ”meda” look-u, ali bar se niko neće smrzavati.

Ako ste nekada mogli da obučete jednu ČARAPU sa pocepanim prstom i olindranom petom, ili pospani navučete različite, danas to više nije moguće. Šta više, sve češće se nose kraće pantalone, tako da se deo čapara vidi. A i uostalom, ako niste pristalica modnih trendova, vrlo je verovatno da će vam se videti kada sednete i pantalone se povuku. Dobra informacija je da ukoliko nosite drečave crvene, narandžaste ili plave primerke neće se više smatrati promašajem, već potpunim pogotkom. A kada konačno dođe zima, pravo je vreme za debele vunene čarape, koje je vrlo poželjno videti zavrnute preko farmerica i pantalona, a trenerki i te kako.

Sa RUKAVICAMA baš i ne možete da imate pravi osećaj u rukama, ali su zato pravi spas ako se vozite gradskim prevozom, jer konačno bezbedno možete da se uhvatite za šipku. Oni koji ne vole da su utopljeni skroz, mogu da izaberu one bez prstiju, koje se i te kako još uvek nose. Ono što je novitet ove godine su duže rukavice, koje možete videti na fotografiji. Krznene, pletene, platnene – svake su dobre da zaštite od hladnoće. A kako je najbitnije da na nogama i rukama ne bude hladno, tako je ovaj detalj must have svake jesenje i zimske sezone.

ŠALOVI, MARAME, EŠARPE što veće, to bolje. Em su u trendu, em će vam biti toplo. Uvek ih možete nositi kao modni detalj preko odela, uz kaput ili džemper. Za večernju varijantu možete odabrati svilene ešarpe ili šalove. A kada padne kiša ili duva vetar, a niste pri kapuljači, veliki šalovi u vidu okovratnika, mogu vam poslužiti, da se obavijete. Služi svrsi, ali i izgleda odlično.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar