Prosize kapsule

Lažni hirurg ubrizgavao ženama cement u zadnjice

Onil Ron Moris (30), transrodna žena sa Floride, uhapšen je zbog toga što je ženama ubrizgavao lažne injekcije za podizanje zadnjice, koje su opasni kokteli od cementa, super lepka i smese za automobilske gume, preneo je Dejli Mejl.

Moris, koji je i sam uradio zahvat „podizanja zadnjice“, optužen je za davanje potencijalno smrtnih injekcija najmanje jednoj žrtvi, za koju policija zna.

Narednik floridske policije, Vilijam Bamford, rekao je da je Moris prvi put sreo svoju žrtvu, čiji je identiten još uvek nepoznat, kako bi se dogovorili o zahvatu i tom prilikom su se dogovorili za cenu od 700 dolara.

Međutim, ubrzo nakon operacije, žrtva je počela da oseća strahovite bolove, posebno u predelu abdomena, zbog čega je potražila pomoć lekara. Ispostavilo se da je razvila infekciju i bakteriju MRSA koja je otporna na lekove, kao i upalu pluća.

Ipak, ona nije želela da otkrije uzrok svojih problema, zbog čega su lekari kontaktirali Ministarstvo zdravlja, ali pre nego što su otkrili o čemu se radi, ona je napustila bolnicu.

Moris je zahvat izveo u maju 2010. godine, a policija je tek u martu ove godine rešila misteriju i uhapsila lažnog doktora, koji je optužen za praktikovanje medicine bez dozvole i izazivanje teških povreda.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar