Prosize kapsule

Sajtovi za raskid veze

Smorio si se u dosadnoj vezi? Unajmi nekoga da raskine umesto tebe. Agenti koji rade za sajtove za raskid veza to završavaju telefonskim pozivom ili pismom. Cena prava sitnica-običan raskid 10 dolara, raskid veridbe 25 američkih zelembać, dok razvod košta 50 dolara.

Sajt iDUMP4U nudi svoje usluge posrednika u raskidima. Sajt često ima i stvarne snimke telefonskih razgovora, kako bi svi zainteresirani mogli da vide kako to izgleda na delu.

Za ono što nazivaju zlatnim paketom, neko od agenata dostavlja poruku onome koji je ostavljen umesto hladnog telefonskog poziva, a neke kompanije zahtevaju osiguranje u slučaju da glasnik bude povređen pošto prenese lošu vest.

Najjednostavnija usluga koju pružaju je unapred dogovoren poziv koji se upućuje uskoro bivšem partneru, a navode se svi razlozi raskida. Vlasnici kompanija tvrde da je to novi i civilizovani način ostavljanja i da je bolje rešenje za raskid nego slanje sms-a ili mejla.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Sajtovi za raskid veze

  1. Mislim da je taj sajt malo glup…. Ako si pravi M@N nikad neces dozvoliti da raskines preko glasnika i preko telefona,Facebook-a,SMS-a i tako toga…Stanes ispred nje,kazes joj kako je i ostanes dostojanstven….