Prosize kapsule

Uhapšen zbog Facebook poruke i romantične večere

Jedan Englez iz Market Harbroa hteo je samo da napravi romantičnu večeru, a završio je tako što je uhapšen u gotovo filmskoj akciji policije.

O je pozvao je lokalnu ribarnicu kako bi naručio jastoge, i raspitao se kod radnice za najbolji način da ih pripremi kako bi iznenadio svoju suprugu.

Pošto joj je rekao da planira da ih ispeče, radnica je rekla da je najbolje da jastoge ubije nožem, a ne da ih skuva žive, kao što se obično radi.

Britanac nije želeo da otkrije supruzi iznenađenje, pa je na svoj Facebook profil postavio sledeću misterioznu poruku.

“Idem do grada, a onda ću malo vitlati nožem. Neko će da strada”, napisao je on. Neko od njegovih “prijatelja” na sajtu se uznemirio, i dojavio policiji sadržaj sumnjive poruke.

Britanac je na osnovu opisa uhapšen ispred ribarnice u filmskoj akciji, pošto su ga na zemlju oborili naoružani pozornici obučeni u neprobojne prsluke.

Nakon polučasovnog ispitivanja, zapanjeni kupac shvatio je u čemu je bio nesporazum, i pozvao i radnicu sa kojom je razgovarao da stane u njegovu odbranu.

“Rekla sam policiji da sam mu savetovala da koristi nož, ali da se sve odnosilo na jastoge. Sirotan se sav tresao”, rekla je Sju van Vajk iz ribarnice za “Dejli mejl”.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar