Prosize kapsule

Najčešće ženske seks fantazije

Seks sa dve žene, razvratne sado-mazo ili pak romantične vratolomije uz prigušeno svetlo sveća sa vašom voljenom, ili možda, potpunom strankinjom u, recimo liftu, ili nekom prljavom smrdljivom pasažu… šta god vas „pali“, i o čemu god da maštate, to se zove vašom seksualnom fantazijom.

Fantazija je jer nije stvarna, a vaša jer samo vi znate o čemu sanjarite. Sanjare, međutim, i one. O čemu? Uglavnom o istim stvarima kao i mi, naravno, iz ženske perspektive. Trebamo li se plašiti tih sanjarenja? Da li zadovoljavamo ili ne zadovoljavamo  njihove potrebe? Čemu fantazije, kada sam JA, valjda, najveća od svih?  Prema rečima Hilde Hačerson, još jednog psihologa sa poznatog Univerziteta koji je popio svu pamet ovog sveta te će vam otvoriti oči pred onim o čemu već sve i sami znate, mesta panici nema! Kada se sva njena teoretisanja koncentrišu u jednu rečenicu ona glasi ovako – Momci, žene maštaju jer se opasno lože na vas, ne brinite.

Ok, doktorka, poverovaćemo vam na reč. I nećemo se nimalo dvoumiti da se one lože na nas, čak i kad maštaju o strancima, seksu sa poznatima, dvojicom muškaraca, od kojih nijedan nisam JA, o malo vezivanja i grube igre. Jer vi tako kažete! Hmm…

Foto: DeviantArt

Pet najčešćih ženskih seks fantazija

Seks sa drugim muškarcem, seks sa poznatom osobom, grupnjak, gruba igra i seks sa ženom, prema rečima “gorepomenute” najčešće su ženske seksualne fantazije. Ono što sledi u pojašnjenu tih fantazija, nama je zazvučalo kao da žena pravda ženu, i daje joj zeleno svetlo za realizaciju njenih najskrivenijih fantazija, ali možda i grešimo. Procenite sami.

1. Seks sa drugim muškarcem

HH: Maštanje o drugim muškarcima način je na koji ženin mozak procesuira emocije i pokazatelj je da je uzbuđuju nova iskustva , a to je pozitivna stvar u dugim ljubavnim vezama.

M@N!: Sa naše tačke gledišta realnije je da joj je tip dosadio i da je vreme za novog. Naročito u dugim ljubavnim vezama…

Seks sa muškarcem koji nije ti

2. Seks u troje

HH: Fantaziranje o dva ljubavnika koji ispunjavaju sve njene želje znak je da žena  želi da bude obožavana, mažena i pažena, pa čak i da želi da se neko bori za nju. Kada je reč o konstalaciji ONA+VI+NEKA NOVA  to znači da ona u tome da i vas druge žene smatraju poželjnim.

M@N!: Što se nas tiče, prevara je na metar od vaše postelje, ali krivica bi lako mogla biti vaša. Oko onog o pažnji se moramo složiti sa doktorkom, jer momci, priznaćete, često zaboravimo da su one žne – nežna bića kojima je potreban zagrljaj, lepa reč i poljubac posle seksa. Sa drugim slučajem nemamo iskustva, tako da smo radi čuti vaše (naročito žensko) mišljenje.

Trojka: jedna od varijanti

3. Gruba igra

HH: Submisivnost u seksu znak je duboke intimnosti i povezanosti sa partnerom. Prepustiti se grubljoj igri znači da imate poverenje u partnera, te stoga nemate brige da će vas povrediti.

M@N!: Doktorka, ovde nema prigovora.

Dominacija: igra za iskusne

4. Seks sa ženom

HH: Sve što takve maštarije pokazuju jeste da žena koja  mašta o seksu sa drugom ženom ceni i poštuje lepotu ženskog tela, na neiskvaren i iskonski način. Isto tako, pokazuje kako je ona otvorena za širenje granica svog seksualnog užitka.

M@N!: Nismo vam mi baš za ove ni-tam-ni-vam koncepcije. Ako želite da ovo progutamo kao „moguće“, onda ćete i vi morati kao „moguću“, na isti način da progutate fantaziju o dva muškarca, što, sigurni smo, većina žena ne bi protumačila na gore navedeni način.

Žena na ženu, nešto što apsolutno podržavamo.

5. Seks sa poznatim muškarcem

HH: Česta fantazija, i kod muškaraca i kod žena, koja nema veze sa nezadovoljstvom onim što imate, koliko sa izazovom zabranjenog voća i činjenicom da biste mogli biti privlačni nekome poput NJEGA.

M@N!: Kako je i većina nas u mašatarijama odradila bar 90 posto estrade, glumica, starleta i manekenki, ovu fantaziju razumemo i protiv nje nemamo ništa. Barem dok je ne zateknemo uz Breda Pita u svom krevetu, a onda će da bude kome burek, kome Pita.

Sex sa poznatima, česta fantazija

Poruka ženama: fantazirajte koliko hoćete, samo nas ne obaveštavajte o čemu. Isto očekujte od nas, ali ne očekujte da će naš EGO, na vaše fantazije odreagovati po dijagnozi doktorke Hačerson. Teorija je jedno, praksa nešto sasvim drugo…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.