Prosize kapsule

Sportska odeća: ležerno i kul

Ono što definitivno svi volimo i čemu težimo kada biramo odevne komade, jeste udobnost. Prva asocijacija na ovu reč može biti sportska odeća.

Objašnjivo i sa razlogom skupa, ali veoma praktična. Ne morate je nositi samo na trening ili do prodavnice i komšije. Šta više mnogi je nose i do kafića, grada, kod tetke i teče na ručak, bake i deke u posetu. Još ako se oblačite u sportskom stilu, za vas su mogućnosti nesrazmerne.

Najbrže se navlači, sa svačime kombinuje i ono što je najbitnije uz samo dva komada odeće koje ste na brzaka stavili na sebe učinićete da se većina devojaka za vama okrene. Jer ipak one vole sportaše. Kako koja, u kom smislu, ali svaka će sigurno primetiti dobru duksericu, jaknu ili patike. Još ukoliko jedan deo trenerke spojite sa farmerkama ili sportskom jakonom, totalno ste uspeli.

Danas sve više možete videti u kežual, ali i večernjim odevnim kombinacijama, trenerku ukombinovanu sa krznom ili samo donji deo uz pleteni džemper i sako preko. Svetski poznati kreatori su ostali verni elitnim sportovima, pa tako svake sezone možete videti inovacije u kolekcijama u ragbi stilu, golfu ili pak tenisu.

Poslovni ljudi, ama i svi ostali koji su primorani na određeni kodeks oblačenja, jedva čekaju da se dočepaju neke opuštene varijante. A i znajte da vam guza ipak najbolje izgleda u trenerci, zato je ne izbegavajte.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.