Prosize kapsule

Indijac pojeo šest kilograma metala i umro

Lekari su u stomaku jednog preminulog Indijca pronašli veliki broj metalnih predmeta koje je konzumirao poslednjih devet meseci. U želucu ovog čoveka pronađen 431 novčić, 196 metalnih kuglica i 17 šrafova.

Muškarac iz Indije preminuo je nakon što su šokirani doktori izvadili oko 6 kilograma metala iz njegovog želuca. Farmer Kamlešvar Sing primljen je u bolnicu zbog bolova u trbuhu. Nakon obavljenog rendgena – tri ključa, 431 metalni novčić, 196 metalnih kuglica i 17 šrafova otkriveno je u njegovom želucu. Uprkos brzoj operaciji, Indijac nije preživeo.

Bojram Devangan, direktor Instituta za medicinsku nauku i istraživanje “Shreesti”, gde je Sing primljen na lečenje, tvrdi da je preminuli konzumirao metalne predmete poslednjih devet meseci.

Navodno je Sing bolovao od šizofrenije, a za njegovu “prehrambenu” naviku niko od bližnjih i prijatelja nije znao.

“Moj muž se žalio na učestalu bol u želucu. Poslednje četiri nedelje nije uopšte mogao da spava. Međutim, nismo znali da guta metalne predmete. Bio je preslab za rad u polju. Više nije mogao normalno da jede”, rekla je Singova supruga.

Stručnjaci smatraju da je Sing, uz šizofreniju, bolovao od dodatnih psiholoških problema zbog kojih je razvio apetit za tvrde predmete.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.