Prosize kapsule

Must-See: Bizarna droga “Krokodil” hara Evropom (VIDEO)

Drogu “krokodil”, koji je napravljena od lekova protiv bolova i drugih sastojaka, koriste milione ljudi u Rusiji, a najnoviji izveštaji govore da se ona koristi i u Nemačkoj.

Ova droga, koja se uzima intravenozno, sintetički je opijat poznat kao desomorfin. Pravi se kuvanjem jeftinih lekova protiv bolova u kombinaciji sa drugim sastojcima za domaćinstvo.

Nedavni izveštaj iz Velike Britanije ističu da se krokodil sve češće upotrebljava i širom Evrope, a Češka nacionalna agencija za lekove izdala je upozorenje o njegovim negativnim efektima.

Droga izaziva perutanje kože, zelenilo i hrapavost, zbog čega je i nazvana krokodil; ona, takođe, uništava i mozak. Zeleno meso koje se stvara nakon ubrizgavanja leka je u stvari gangrena, koja uništava meso do kostiju. Nju prati i karakterističan smrad.

Tajm magazin je u junu ove godine izvestio da je 1,2 miliona Rusa bilo pod uticajem ove “moćne” droge.

Dejli Mejl piše: “Krokodil je bolestan koktel sastavljen od previše lekova protiv bolova, boja, kiselina i fosfora. U nekim slučajevima, dodaje se i benzin. “

Krokodil je, u poređenju sa heroinom, jeftin. Pre deset godina, droga je bila potpuno nepoznata, a danas je to najpopularnija droga u Rusiji, pored heroina.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Must-See: Bizarna droga “Krokodil” hara Evropom (VIDEO)

  1. stvarno ne razumem zasto to ubrizgavaju sebi.. ovde ne pise kakve tripove daje droga, ali kakvi god da su, da li je vredno da postanu zeleni i truli, a jos uvek zivi..? nije mi jasno..

Ostavite komentar