Prosize kapsule

Spasavali mačku iz kontejnera, ispostavilo se da je igračka

Dvanaest sati su meštani mesta Malfrej pokušavali da iz kontejnera izbave mačku, da bi se na kraju ispostavilo da je reč o plišanoj igrački na baterije.

Jedna porodica iz Melfreja u Britaniji prijavila je da joj je pobegla trudna mačka, a tri dana kasnije iz zapečaćenog kontejnera za reciklažu čuli su mjaukanje.

Vlasnik kontejnera već ga je bio pripremio za slanje u pogon za reciklažu, ali mu je jedan od radnika ranije ispričao da je komšijama pobegla trudna maca, pa se prepao i pozvao hitnu službu.

Pošto oni sa sobom nisu poneli adekvatan alat, kontejner je prebačen u radionicu udaljenu 20 milja, gde su radnici iskoristili testere za čelik i isekli kontejner. Zatim su počeli pažljivo da otvaraju i pretresaju svaku kesu sa đubretom, da bi otkrili iz koje se i dalje povremeno čuje “mjau, mjau”.

Jedan od njih je pronašao tu kesu, i iz nje izvukao plišanu igračku mačke.

“Ljudi su ‘umirali’ od smeha, napravili smo pravu filmsku akciju spašavanja mačke. Jeste bilo smešno, ali nas je malo bilo i sramota”, rekla je Džesmin Hejzlherst iz lokalnog društva za zaštitu životinja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar