Prosize kapsule

Must-See: Snimio svoj pad sa 1.000 metara prilikom padobranske nesreće (VIDEO)

Padobranac Tim (34), iskočio je iz aviona u američkoj državi Vinskosin sa još dva prijatelja, kada mu se padobran upetljao u kanape drugog skakača. Tim je preživeo, ali i ostao paralizovan, i sada može da prepričava ovu dramatičnu priču sa, koliko-toliko, srećnim završetkom. Da priča bude verodostojnija, Tim je ceo događaj snimio sopstvenom kamerom dok je padao.

Trojica prijatelja uputila su se u adrenalinsku avanturu skoka iz aviona sa oko 3.500 metara visine. Nakon što se Tim u vazduhu, na oko 1.000 metara, sudario sa svojim prijateljem Razom, padobran mu se zapetljao u kanape i počeo je da pada. Timov drugar presekao je svoje kanape i upotrebio pomoćni padobran kako bi se prizemljio.

Tim je snimio ceo skok uključujući i sudar sa svojim drugarom. Kasnije je na svojoj Jutjub strani napisao: “Bilo mi je potrebno četiri i po godine da bih bio u stanju da odgledam ovaj video.”

Svoju kameru usmerio je i na padobran, ali i na tlo koje se sve brže približavalo. Pao je u obližnje polje kukuruza, slomio karlicu, vrat i kičmu i ostao paralizovan.

Raz je ubrzo dotrčao do svog prijatelja odmah ga pitajući oseća li noge, na šta je Tim odgovorio da ne oseća, samo trnjenje u rukama.

“To je od šoka”, priseća se Tim Razovih reči koji je odmah pozvao Hitnu pomoć govoreći mu da se ostane smiren i diše.

U jednom momentu, Tim je izustio kako ima problema sa disanjem, kada je Raz primenio tehniku oživljavanja usta na usta, a ubrzo je prebačen u viskonsinsku bolnicu na hitnu operaciju.

Tim je na svom Jutjub nalogu još napisao da ga je nesreća doživotno ostavila paralisanim i da danas živi kao kvadriplegičar. Tim je video nazvao “Glupost boli”.

Izvor: 24 sata

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.