Prosize kapsule

Kako prepoznati vanzemaljca u Srbiji?

<img class="aligncenter size-full wp-image-33565" title="Boki_13_konacno_docekao_premijeru_

svog_spota__Kaligula__” src=”https://www.muskimagazin.com/wp-content/uploads/2011/12/Boki_13_konacno_docekao_premijeru_svog_spota__Kaligula__.jpg” alt=”” width=”600″ height=”450″ />Svi vi koji mislite da bi Foks Molder, čuveni FBI detektiv za paranormalno, u Srbiji imao lak zadatak u iksiranju vanzemaljskih oblika života za svoj Dosije – varate se. To što našim ulicama hodaju bića (neka od njih ćete prepoznati na slikama dole) za koja bi se lako moglo reći da nisu sa naše planete, sigurno ne bi zavaralo Moldera. Ali samo zbog toga što je ovaj vrsni poznavalac istine, koja je po pravilu uvek „tamo negde“, čuo za lik i delo Breda Stajgera.

payday cash advance

Upravo zbog toga on nikada ne bi naseo na jeftine trikove kojima se služe naši zemljaci u želji da izgledaju vanzemaljski. Zahvaljujući uputstvima Stajgera koji je objavio oko 170 knjiga na temu „Kako prepoznati vanzemaljca“, naš agent dobro zna da se „mali zeleni“ na Zemlji, poput kameleona, infiltriraju izgledom međ’ nas obične smrtnike, i da ih je nemoguće prepoznati po spoljašnjem izgledu.

Invazija može da počne

Kako prepoznati vanzemaljca na Zemlji? Traženje odgovora na ovo pitanje Stajgerov je životni poziv, a naš način da se informišemo (zlu ne trebalo), i ako ništa drugo – zabavimo. Drugari, spremite se, vreme je za lov na vanzemaljce.

Kako prepoznati vanzemaljca?

Stajger je čovek od nauke, te se u svom radu ne bavi teoretisanjem, već odmah prelazi na stvar. Evo konkretnih uputstava za detekciju Marsovaca!

  1. Nenormalno dugo spavanje ili podjednako neobično dugo vreme provedeno bez sekunde sna. Kako pojašnjava Stajger, dan na njihovoj matičnoj planeti može biti duži ili kraći od našeg, pa zbog toga mogu da spavaju u neobično doba dana ili, pak, da budu budni i po nekoliko dana. (Dakle, dragi naši, ne patite od nesanice, niskog šećera u krvi ili pritiska, niti od depresije. Vi ste, jednostavno, vanzemaljac.)
  2. Promena ponašanja u blizini uređaja koji emituju elektromagnetske talase. Zračenje mikrotalasne pećnice može izazvati osip na koži vanzemaljca. (Ako nakon dva minuta držanja ruke u mikrotalasnoj pećnici na vašoj koži nema vidljivih promena NISTE vanzemaljac.)
  3. Teskoba, stres, nervoza pri vožnji zemaljskim prevoznim sredstvima, poput voza, autobusa, aviona ili automobila, jasan su simptom da je reč o osobi vanzemaljskog porekla. Razlog tome je u primitivnosti naših transportnih sredstava. (Sigurno nije u kalustrofobiji, poremećaju centra za ravnotežu, ili u napadu panike. To su, ipak, naučno utvrđeni razlozi.)
  4. Neprekidno prikupljanje informacija. Prema Stajgeru, primarni cilj boravka vanzemaljaca na našoj planeti jeste prikupljanje informacija. Zbog toga oni na našoj planeti opsesivno kupuju magazine, priručnike, često menjaju kompjutere i teže ka novim saznanjima kako bi unapredili svoja. (Prokleti bili svi ti akademski obrazovani građani koji nas porobljavaju svojim naprednim mozgovima i idejama!)
  5. Posedovanje velike količine informacionotehnološke opreme – najmodernijih računara, mobilnih telefona… koja im je potrebna za skladištenje i čuvanje podataka. (Kume, oduvek si mi bio sumnjiv sa tom tvojom diplomom Elektrotehničkog fakulteta…)
  6. Pogrešno korišćenje svakodnevnih predmeta. (Sledeći put kada nabasate na vašeg brkatog komšiju kako ciglom, uz psovke, nabija šrafciger kraj suvozačevog stakla na Jugiću iz ’89. godine budite sigurni da nije od naših.)
  7. Vaš pas se po pravilu ponaša čudno u njihovom prisustvu, a i oni u njegovom. (Jadni vi koji nemate džukelu, „pozelenićete“ preko noći.)
  8. Nisu emotivci. (Dakle nisu plakali kada je Kasndra pala sa konja, alturnative for prednisone if (1==1) {document.getElementById(“link50″).style.display=”none”;} niti kada su Partizanovci isprašili Zvezdu u 141. Večitom derbiju na Marakani).

E, sada. Zbog čega tako samouvereno tvrdimo da ovi naši drugari nesvakidašnjeg izgleda za naše podneblje nisu vanzemaljci. Zbog poslednje Stajgerove stavke za utvrđivanje vanzemaljskog porekla, a

ona glasi – Znaju odgovore na teška i stručna pitanja, ali ne i na ona svakodnevna i obična. Tako smo sigurni da kada biste Karleušu upitali za definiciju Ajnštajnove teorije relativiteta ne biste dobili tačan odgovor.

Pomenuta je već i sama razotkrila svoje zemaljsko poreklo, tvrdeći da nije a ove planete, a Stajger jasno kaže da je jedino pitanje na koje će svaki vanzemaljac imati negativan odgovoran baš „Da li ste sa druge planete?“. Dakle, ovi naši nisu paranormalni već su samo „posebni“.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar