Prosize kapsule

Ultimat fajter koji je prebio pljačkaša: “Molio me je za milost”

Sećate se onog mamlaza koji je pokušao da opljačka čoveka za kojeg se ispostavilo da je ekspert borilačkih veština? Evo kako je taj događaj izgledao iz perspektive “žrtve”, ultimat fajtera Džastina.

Džastin je medijima rekao da je lopov počeo da moli za milost kada je shvatio da ima posla s jačim od sebe. Nesrećni Entoni Miranda uperio je pištolj u glavu ultimat fajteru i naredio mu da napusti automobil. Loš potez.

Ultimat fajter, koji se čikaškom listu “Kurijer i njuz” predstavio samo kao Džastin, rekao je da mu se rsmotani azbojnik predstavio kao običan prolaznik i zatražio upaljač da zapali cigaretu.

“Kada sam mu rekao da ne pušim, izvukao je pištolj i prislonio mi ga uz glavu. Tražio je da mu dam novčanik, telefon i ključeve. Kada sam mu rekao da nemam novčanik, već samo gotovinu, počeo je da mi psuje majku”, ispričao je Džastin, koji je inače poreklom iz Rumunije.

Džastin mu je nakon toga dao 30 dolara koje je imao u kolima, ali to Mirandi nije bilo dovoljno, pa je repetirao pištolj. U tom trenutku, oružje se zaglavilo, a jedan metak mu je ispao na zemlju.

“Bio sam siguran da će pucati, ali nisam se uplašio jer sam prošao obuku za takve situacije”, kaže Džastin.

Ultimat fajter je zatim izašao iz kola i hitrim potezom oborio Mirandu na zemlju, a pištolj je opalio i pogodio pljačkaša u ruku.

“Molio me je da ga pustim. Rekao je da ima bebu”, kaže Džastin.

Na pitanje kako je stekao tako dobro poznavanje borilačkih veština, on nije hteo da da precizan odgovor.

“Vojska. Obuka visokog rizika. Spasavanje talaca. Nekad radim i u klubovima i kao obezbeđenje”, rekao je on.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Ultimat fajter koji je prebio pljačkaša: “Molio me je za milost”

  1. Pingback: Ultimat fajter koji je prebio pljačkaša: “Molio me je za milost” | VESTI DANA - vestdana.info - Vaše online dnevne novine!