Prosize kapsule

Must-See: Vežbajte kao američki zatvorenici (VIDEO)

Jedan američki instruktor dosetio se da komercijalizuje nešto što do sada nikome nije palo na pamet. Napisao je knjigu o tome kako vežbati po uzoru na osuđenike u američkim zatvorima.

Instruktor fitnesa Trej Tjufel je istražio kako zatvorenici u kalifornijskim zatvorima vežbaju, s obzirom da sa robije obično izađu u u savršenoj fizičkoj kondiciji, a pritom su teretane od sredine devedesetih zabranjene.

saradnji sa advokatom koji se bavi krivičnim pravom, Vilijamom Krogerom, odlučio da istraži kako zatvorenici uspevaju da iz zatvora izađu  iako su u kalifornijskim zatvorima od sredine devedesetih zabranjene teretane.

Trej je uz pomoć informacija koje je dobio od advokata krvičnog prava Vilijama Krogera napravio poseban program vežbanja i objavio knjigu “Kriminalno zgodni”. Ovaj program ne zahteva skupe, odnosno nikakve sprave za vežbanje, članstvo u teretani ili ličnog trenera, sve što je potrebno je šipka na nekoj ogradi ili nekoliko pakovanja novina uvezanih selotejp trakom.

“Nisu vam potrebni ni teretana ni lični trener, sve možete sami kod kuće i da postignete bolji efekat od onih koji koriste uobičajen način vežbanja”, kaže Trej.

Njegov program vežbanja podržava i advokat koji ima 50 godina, a, kako sam kaže, zahvaljujući”zatvorskom načinu vežbanja” izgleda bolje nego ikad.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar