Prosize kapsule

Playboy zečica postala Putinova poslanica u parlamentu (FOTO)

Ćićolina je dobila naslednicu za 21 vek, ali ne u Italiji, već u Rusiji. Glumica i „Plejboj“ model Marija Koževnikova postala je član parlamenta vladajuće stranke na čijem se čelu nalazi Vladimir Putin.

Ova 25-godišnja lepotica slikala se gola za magazin „Plejboj“ pre dve godine, a magazin joj je posvetio naslovnu stranu i foto-specijal na sedam strana. Ona je odlučila da se za „Plejboj“ slika nakon raskida sa tadašnjim dečkom.

„Plejboj magazin vam predstavlja Mariju i poziva vas da je malo bolje upoznate“, pisao je tada poznati magazin za muškarce.

Marija je inače ćerka poznatog sovjetskog hokejaškog reprezentativca i dvostrukog olimoijskog šampiona Aleksandra Koževnikova. Pre nego što se posvetila karijeri glumice i modela bila je pevačica ruske pop grupe „Love Story“.

Političku karijeru Marija je, baš kao špijunka Ana Čepmen, počela u kontroverznoj Mladoj gardi, podmlatku Putinove stranke Jedinstvena Rusija, koja je ovih dana inače optužena za učestvovanje u mahinacijama na izborima koji su stranci ruskog premijera doneli novu pobedu.

“Ovo je za mene apsolutno veliki događaj“, rekla je Marija nakon potvrđivanja dobijanja mandata u Dumi, ruskom parlamentu, kao predstavnik ledom okovanog grada Tomska u Sibiru.

“Ja sam samo obična građanka Ruske federacije. Problemi s kojima se suočavam svaki dan dali su mi iskustvo zbog kojeg ću iskoristiti priliku da govorim o problemima i da nudim rešenja”, kaže samouvereno Marija.

Ona kaže da je došao trenutak da se čuje glas mladih u Rusiji.

“Budućnost Rusije pripada mladim ljudima i mi moramo da budemo uključeni. Ja sam se ranije srela s problemom da ne mogu da nađem posao i stan nakon fakulteta, i znam šta mlade ljude muči”, kaže Marija.

Mlada glumica se obrušila na organizatore nedavnih demonstracija protiv Putina u Moskvi, nazvavši ih „profesionalnim provokatorima“ čiji je jedini cilj da „potpale ljude“.

“Ovo može da dovede do mnogih žrtava među običnim ljudima”, rekla je ona.

Izvor: Blic

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.